2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم بیایین توروخداا

173 بازدید | 8 پست

ظهرهم تاپیک زدم اما خب کسی چیزی نگفت

پسرخالمه همو دوست داریم یه مدت باهم بودیم بنابراین شد که تایه مدت باهم حرف نزنیم به خاطردلایلی که داشت  حالاگاهی درحدیه پیام کوتاا حرف میزدیم اما خیلی دلتنگش بودم پیام دادم ان بود سریع اف شدم جرعت نمیکنم آن شم

کاربدی نکردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اخر منم بخون 😂

نه به نظرم کار خوبی کردی

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
آویزون نشوبذار خودش دلش تنگ شه

نه اویزون نیستم اصلا خودش دفعه ی اول پیام دادکه دوست دارم وازایی حرفا نزدیک ۳ سال عاشقم بوده  مامانم ودایی وخانواده اشم تقریبا میدونن 

اگه دیدم سین نزده پاکش کنم؟

تاپیک اخر منم بخون 😂 نه به نظرم کار خوبی کردی

چشم

اععع😂😂وایی یعنی وقتی فرستادم دیدم ان بوده قلبم وایساد بااینکه فامیلیم و چندوقت باهم بودیم یعنییی هنوز که میبینمش یاباهاش حرف میزنم دلم میخواد محوشم😂

چشم اععع😂😂وایی یعنی وقتی فرستادم دیدم ان بوده قلبم وایساد بااینکه فامیلیم و چندوقت باهم بودیم یعن ...

درکت میکنم قشنگ

شما چندسالتونه؟

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
نه اویزون نیستم اصلا خودش دفعه ی اول پیام دادکه دوست دارم وازایی حرفا نزدیک ۳ سال عاشقم بوده  م ...

نمیدونم پاک کردی یا نه اما اگه نکردی نیاز نیست پاک کنی چون بی شک اون نوتیفیکیشن پی امتو دیده