zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 عنوان انیمه 61 بازدید | 10 پست میشه انیمه های پر انرژی سینمایی معرفی کنید لطفا سریالی هم خوب هست ممنون(: خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها) 1403/03/07 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 سریالی چه ژآنری میپسندی؟اکشن جوجوتسو کایسن و بننا فیش یا اتک ان تایتان هستورزشی اسکیت تا بینهایت یا ابشار سرنوشتمعمایی و اینا موریارتی وطن پرست سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 سریالی چه ژآنری میپسندی؟ اکشن جوجوتسو کایسن و بننا فیش یا اتک ان تایتان هست ورزشی اسکیت تا بینهایت ... هر چی شما بگید دوست دارم چون خیلی ندیدم که بگم ممنون(: خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 سریالی چه ژآنری میپسندی؟ اکشن جوجوتسو کایسن و بننا فیش یا اتک ان تایتان هست ورزشی اسکیت تا بینهایت ... عاشق انیمه پروفایلتون شدم قبلا یکی پیشنهاد داد خوشم اومد💞💜💕😍☺ خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 هر چی شما بگید دوست دارم چون خیلی ندیدم که بگم ممنون(: قربونت برم خببه نظرم برای شروع جوجوتسو کایسن ببین خیلی قشنگه ترتیبش اینه:اول فصل یک بعد سینمایی بعد فصل دو توکیو ریونجرز و دث نوت و هم خیلی دوست داشتمسگ های وگرد بانگو هم حتما ببین سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 عاشق انیمه پروفایلتون شدم قبلا یکی پیشنهاد داد خوشم اومد💞💜💕😍☺ اره خودمم عاشقشم💕😍 سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 قربونت برم خب به نظرم برای شروع جوجوتسو کایسن ببین خیلی قشنگه ترتیبش اینه:اول فصل یک بعد سین ... ممنووون❤❤❤❤❤ خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 اره خودمم عاشقشم 💕😍 😍😍😍💚🎋🌱 خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 واسه سینمایی به نظرم زمزمه قلب،شهر اشباح،سرویس کیکی،وقتی مارنی انجا بود خیلی قشنگن سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
zizigoolootabeta مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 13539 واسه سینمایی به نظرم زمزمه قلب،شهر اشباح،سرویس کیکی،وقتی مارنی انجا بود خیلی قشنگن شاهزاده مونونوکه هم خوب بود با بچه های گرگ😁😂😍 خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2078 شاهزاده مونونوکه هم خوب بود با بچه های گرگ😁😂😍 اره اوناهم عالین:) سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»