پارمیس12 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 1977 عنوان گوشی بلک بری 245 بازدید | 5 پست راضی هستین عایا؟؟؟؟؟ 1396/04/30 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91718 اصلا بابام داشت راضی نبود چندسال پیش مدل جدیداشو ندیدم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
*فهیمه_بانو* عضویت: 1395/07/12 تعداد پست: 2012 من شوهرم داره راضیه.ولی خودم شخصا دوستش ندارم.عجیب غریبه آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
پارمیس12 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 1977 من شوهرم داره راضیه.ولی خودم شخصا دوستش ندارم.عجیب غریبه من آخرین مدلش گرفتم نمیدونم چیش بهتر از سام سونگ اینقدر گرکنه
پارمیس12 مدیر استارتر عضویت: 1395/06/25 تعداد پست: 1977 من شوهرم داره راضیه.ولی خودم شخصا دوستش ندارم.عجیب غریبه آره واقعا خیلی عجیبهحالا من گرفتم مجبورم بسازم باهاش خیلی هم گرونه