2789
عنوان

کنترل پنیک

100 بازدید | 19 پست

درمان همیشگی نمیخام هرکاری کردم درمان نمیشه لااقل یه راهی بدید تا همون لحظه حمله کنترلش کنم😭 خدا خیرش بده یه کاربری بهم گفت همون موقع اسپری آب بزن صورتت همیشه همراه خودت داشته باش یه مقدار کنترل میکنه ولی کم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم این مشکل داشتم سالهاااااا یه روز خاطره ی پنیک و روزهایی که گذروندم رو مینویسم

عزیزم الان فقط راه کنترل و درمانهایی که کردیو بگو لطفا همینجا 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

منم این مشکل داشتم سالهاااااا یه روز خاطره ی پنیک و روزهایی که گذروندم رو مینویسم

علت پنیک چیه؟؟ منکه نسبت به خیلی از اطرافیانم زندگی مرفح تر و آرومتری داشتم😭 چندنفرو میشناسم افسردگی و عصبانیت شدید داشتن که همه توو نگاه اول متوجه میشدن ولی پنیک ندارن چرا من اینطوری شدم اخه😭😭😭  سه سالیه درگیر پنیکم 

از کجا میدونی ندارن مگ باید بهت بگن؟ 

ما هرروز باهم در ارتباطیم حضوری و غیرحضوری. هیچکدوم حتی اسمش به گوششون نخورده بود وقتی هم از حالاتم گفتم مسخره کردن و گفتن چ لوسی😑 من اوایل قایم میکردم از همه چون خیلی خیلی کم بود ولی چندماهه که واقعا زیاد شده و دوستام و خاتوادم همه فهمیدن. متاسفانه پنیک جوریه که اگه شدید بشه نمیشه از کسی پنهون کرد و همه متوجهش میشن. واسم جای تعجب داره که چرا من باید اینطوری شم زندگیم و روحیم مثل اوناست چه بسا بهتر هم باشه

دوری از محیط سمی

من ارتباطمو با اونایی که باعث حال بدم میشن کم یا قطع کردم. ولی مثلا توی گرما یهو افت فشار و پنیک میگیرم اونجاهارو نمیدونم چیکار کنم

من ارتباطمو با اونایی که باعث حال بدم میشن کم یا قطع کردم. ولی مثلا توی گرما یهو افت فشار و پنیک میگ ...

من وقتی عصبانی بشم یا فکر بد بکنم میاد سراغم

اولین بار چژور مبتلا شدی؟ 

💍♥ i said yes 

منم کسی خبر نداره فقط خودم میدونم

متاسفانه چندماهه مال منو فهمیدن. چون براشون پیش نیومده یا باور نمیکنن یا مسخره میکنن یا فکرمیکنن دارم بزرگش میکنم هرچی هم میگم میگن نه بابا همچین چیزی نداریم اینقدر توو گوگل سرچ نکن😐 خب من این حالتا بهم دست میده سه ساله چه ربطی به سرچ گوگل داره؟ اگر چیزیو هم سرچ میکنم فقط دنبال راه کنترل و درمانم

متاسفانه و صد افسوس که قدرت درک توی اطرافیانم پایینه بدبختی هیچکی هم حرفمو نمیفهمه چون پنیک نداشتن

من وقتی عصبانی بشم یا فکر بد بکنم میاد سراغم اولین بار چژور مبتلا شدی؟ 

ما جنوب زندگی میکنیم و هوا خیلی گرمه. چندبار محل کارم بخاطر گرما و رئیس دیوونم خیلی گرمم شد و گرمازده میشدم کم کم باعث تعریق بیش از حدم شد تپش قلب و حالت تهوع و سبکی سر و صداها توی سرم میپیچید و ... فکرمیکردم گرما زده شدم. توی همون تایم کرونا گرفتم و بدنم ضعیفتر شد و سرکار اذیت بودم آروم آروم میدیدم خیلی بیشتر شده دیگه فقط مختص به محل کارم نبود توی خونه یهو پنیک میشدم توی جشن و عروسی توی گرما و سرما و ... شیش ماه اول خیلی میترسیدم الان یجورایی عادت کردم و تقریبا فهمیدم کجاها بیشتر میشه از محل کارم استعفا دادم بخاطر پنیک 

شما چطوری مبتلا شدید؟ پنیک روی گوارشتون تاثیر منفی گذاشته؟