2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره داشتم از ی سریاش راضی بودم 

ی سریاش فوق العاده ناراضی 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

خیییلی خوبه

خصوصا پنککش با رژگونه هاش

لیپ گلاسشم حرف نداره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

عکسشونوووو بذرارر..چقد شد رو هم؟

الان جبو دستم نیستن ۳و پونصد شد 

یه براش 

دوتا رژ

یه رزگونه مایع

ریمل ضداب و خط چشم ضد ابش

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝
الان جبو دستم نیستن ۳و پونصد شد  یه براش  دوتا رژ یه رزگونه مایع ریمل ضداب و خط چشم ضد ...

کدوم مدل رژ گونه شو گرفتین؟

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
چیارو ناراضی بودین؟

مداد چشم ماژیکی 

رژ گونه 

کانتور 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
رژگونه شو که خیلیی تعریف میکنن!

من راضی نبودم اصلاااا . هایلایتر هم داشتم 

واقعا بدرد نمی‌خورد 

حالا خودت میتونی امتحان کنی 

من فقط از حجم دهنده لب راضی بودم و پنکیکش

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز