2777
2789

سلام

مثل چی داره موهام میریزه

دارم کچل میشم😭😭😭😭😭😭😭😭

یک هفتس دارم قرص آهن و تیرویید میخورم

ولی دریغ از قطع ریزش😭😭😭😭

راهکار سراغ ندارید!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ثابت کرده فقط فقط روغن رزماری

نیاگارا پو گووووو 😂😂😂👌👌👌

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
ب شرطی که طبع سرت سرد باشه اگه گرم باشه باعث ریزش بیشتر میشه

گلی جون حالا از کجا بفهمیم طبع سرمون گرمه یا سرد 🥴🥴

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ی راهکار میگم درس انجام بدی ریزش موهات رفته فقط همیم لطفا دیگه ریپ نزن حوصله ج ندارم

امپول بیوتین و امپول ب پانتین از دارو خانه میخریدم 

هفتگی هردو عضلانی میزنی دوتا امپول

بمدت ۶هفته بعد قطع میکنی حتما باید۶هفته بشه تا جواب بگیری

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️