2777
2789

آره خدا نمیتونه ولی یه انسان که با جن معامله کرده میتونه، از کی تاحالا ما ندیدیم صفت قادر بودن خدا منتقل بشه به بقیه، کاش بفهمید فقط خدا براتون یکاری میتونه بکنه نه دعانویس و فالگیر و سید و سرکتاب و این چیزا 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدا نمیتونه ولی یه انسان که با جن معامله کرده میتونه، از کی تاحالا ما ندیدیم صفت قادر بودن خدا م ...

وقتی خدا هیچ کاری واسه مون نمی کنه میگیم شاید بقیه بتونن.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
مثلا چند وقت؟

گفت دو یا سه ماه زمان می‌بره تا از بین بره.ب نظرم اصلا هیچوقت پیش دعا نویس نرو با همین ایده های قرآنی کارتو راه بنداز یه سفر مشهد یا کربلا هم آدم بره از امام ها بخاد خدا کنه ک درست بشه

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
وقتی خدا هیچ کاری واسه مون نمی کنه میگیم شاید بقیه بتونن.

خدا از کی تا حالا عاجز شده که بقیه قدرت گرفتن؟؟ خدا از کی تاحالا نامهربون شده که بقیه واسه تو دلسوز و مهربون شدن؟  ارحم الراحمین یعنی از همه و همه و همه مهربان تر به تو ولی هیچکسی بهش اعتماد نمیکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خدا از کی تا حالا عاجز شده که بقیه قدرت گرفتن؟؟ خدا از کی تاحالا نامهربون شده که بقیه واسه تو دلسوز ...

باشه، هر چی شما میگی. ولی به این خدایی که صدای ما رو نمی شنوه بگو یه نگاهم به ما بکنه. شاید به حرف تو گوش داد.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
باشه، هر چی شما میگی. ولی به این خدایی که صدای ما رو نمی شنوه بگو یه نگاهم به ما بکنه. شاید به حرف ت ...

ماها یبار نشده بگیم این بخاطر تصمیم اشتباه خودم بوده، بخاطر تنبلی خودم بوده، بخاطر گناه خودم بوده که این اتفاق افتاده همش طلبکار خدا، صداتو میشنوه حتما از همه بهت نزدیکتره، جوری که انگار داری توی گوشش زمزمه میکنی حتی از اینم نزدیکتر

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

۰۹۰۵۷۹۱۴۸۴۴

سلام جادو و طلسم گناه داره اما اگر فردی باشه که استاد این کار باشه و درسش و خونده باشه و بتونه مشکلات ماورابی و تشخیص بده و حل کنه چرا باید بد باشه من کسی و می شناسم که فارغ التحصیل در این رشته هست اگر نیاز داره کسی من شماره میزارم مراجعه کتید اوناییکه نیاز دارن من خودم چند سال پیش جادوی مرگ روی مادرم بود همینجا با خانمی اشنا شدم ک شماره ای بهم داد و زنگ زدم بدلطف خدا و کمک های این خانم استاد علوم غریبه تونست کمکم کنه و جادو رو برداره منم هر ساله ب اون تایم اشنایبم اومدم و شملره استادو گذاشتم کسی نیاز داشت مراجعه کنه

۰۹۱۰۵۹۶۰۰۵۸

۰۹۰۵۷۹۱۴۸۴۴