سلام من دهم تجربیم با هزار تا امید و آرزو اومدم این رشته اما از وقتی وارد دهم شدم هم درسا سخت شد و هم من برنامه ریزی ندارم خیلی تلاش کردم تا بتونم برنامه ریختن و مدیریت زمان رو یاد بگیرم حتی مشاور هن گرفتم از خانواده هم همینطور اما اونا کمکم نکردن .. خلاصه خیلی تو درسا افت کردم هر امتحانشو از قبلیش کمتر میگرفتم با خودم میگفتم نهایی جبران میکنم اما نشد کلت کلت این ۹ سالی تحصیلی ک گذش من شب امتحانی درس میخوندم و نمره میگرفتم اما نتیجه هم همیشه عالی بود اما امسال بدون برنامه ریزی هیچ نتونستم پیش ببرم من تو همه ی درسام افت کردم 😔 امروز امتحان شیمی داشتیم من دیشب تا دیر وقت بیدار بودم ک امتحانو بخونم و کلی کلیپ درسی دیدم ب خاطر حجم زیادسون نتونستن نمونه سوال حل کنم اما انگار همه اونا بی فایده بود ..
امروز سر جلسه امتحان سرم داشت گیج میخورد بس ک امتحان سخت بود و من هیچی بلد نبودم تازه وقت هم کم آوردم از موقعی ک اومدم خونه فقط دارم گریه میکنم دلم میخواد خود کشی کنم تا اینکه بدم شهریور امتحان بدم
و آبروی خوندادمو ببرم 😭😭😭😭😭😭 مدیرمون از مون تعهد گرف و گفتن ک اگه کم بشید رسته تونو باید عوض کنید و برید مدرسه بزرگ سالان من خیلی ناراحتم 🥲🥲
تورو خدا بهم کمک کنید دوستان من کاربر نینی سایت نبودم و همین الان وارد شدم بعد پیامم بمیرم بیرون چون میدونم ب فایده نیس ممنون میشم