2777
2789
عنوان

چند ساله...

82 بازدید | 4 پست

چند ساله همش کره توی کارمونه هر کجا میریم همش بدشانسی میاریم مشکل مالی شدید که باید ۱۵ این برج ٤ میلیون و نیم پول اجاره بدیم یه خونه ی قدیمی و داغون سیمانی که پر از سوسک و مارمولکه همش توی کارمون گره هست الان میخواستیم یه کاریو شروع کنیم ولی بعضیا نمیزارن و مانع شدن مام تمام زندگیمون رو گذاشتیم وسط اگر اینا که مانع ما شدن نزارن دیگه بدبخت میشیم از دیروز تا الان ماشینمون تصادف کرده داغون شده و بابام اسیب دیده.. تورو امام حسین دعا کنید برامون خیلی خستمه تورو قران شما پیش ما نیستین که ببینید.. تورو خدا اگر چیزی بلدین دعای زبان بندی نمیدونم چیزی که این گره از زندگیمون وا شه بگید تورو خدا😔😔😔

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم افتادم تو یه مشکل بزرگ برای منم دعا کنید ماشین خریدیم وکالت تعویض پلاک تموم شده و صاحب ماشین برای وکالت مجدد امروز فردا میکنه تمام پول و سرمایه زندگیمون دادیم برای این ماشین برای کارمونه😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز