2777
2789
عنوان

کسی قلاب بافی بلده

395 بازدید | 18 پست

وای من دیوانه شدم یک هفته دارم یاد میگیرم رفتم کاموا و میل خریدم الان اصلا مخم نمی‌کشه درست کنم چیز یه چیز ساده ک با کاموا و میل شماره شش میشه درست کرد چیه تا پولم نسوزه خرج کاموا و میل ها کردم 

عصبیممممم چشام خیلی درد گرفت از بس تو نت گشتم برای آموزش و بافت 

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار کار راحتیه، چه میل،چه قلاب،من تودهات تو یازده سالگی بدون نت و یوتیوب از دخترهمسایه یاد گرفتم.ب ...

خب من عصبیم مشکلات دارم ای خدا اینم منو دیوانه کرد چشام داره میترکه نمیخام کاموام هدر بره جوگیر شدم ترک خریدم میخام یه چیزی ببافم شما بگو چی ببافم زنجیره بافت ساده رو واردم

اها فکر کردم منظورت دومیله،تا چ حد بلدی بافتن رو؟من در حد مبتدی بلدم شاید بتونم کمکت کنم

نمیخوام هزینه  کاموام و میل قلاب هدر بره در حد زنجیره بافت پایه ساده و بلند 

نمیخوام هزینه  کاموام و میل قلاب هدر بره در حد زنجیره بافت پایه ساده و بلند

اگه رنگ و جنسش مناسبه شال بباف برا زمستون اگه که نه حوصلشم نداری لیف بباف ب کارت میاد چون این دوتا خیلی سادن 

خب من عصبیم مشکلات دارم ای خدا اینم منو دیوانه کرد چشام داره میترکه نمیخام کاموام هدر بره جوگیر شدم ...

بامیل برای اولینبار معمولا شال گردن میبافن.یکی زیر یکی رو که بهش میگن کشبافت. باقلاب هم که معمولا لیف میبافن که آسونه

اگه رنگ و جنسش مناسبه شال بباف برا زمستون اگه که نه حوصلشم نداری لیف بباف ب کارت میاد چون این دوتا خ ...

لیف چجوریه 

بامیل برای اولینبار معمولا شال گردن میبافن.یکی زیر یکی رو که بهش میگن کشبافت. باقلاب هم که معمولا لی ...

چجوریه لیف

لیف چجوریه 

ب اندازه پهنای دست زنجیره میزنی زیاد نزنی گشاد میشه بعدم بلند ردیفی پایه کوتاه(قلاب رو از سوراخ اولین زنجیره رد میکنی نخ رو میگیری درمیاری حالا دوتا حلقه نخ داری دوباره با قلاب نخ رو میگیری از داخلشون در میاری )یابلند(نخ رو دور قلاب میندازی از سوراخ رد میکنی دوباره نخ رو با قلاب میگیری میکشی بیرون ۳تا حله نخ داری دوباره با قلاب نخ رو میگیری از دوتاشون رد میکنی حالا دوتا حلقه نخ داری دوباره نخ میگیری رد میکنی)تا جایی که قد دست ببافی بعد تا میکنی روهم بغلاشون مثل حالت زنجیره میزنی میبافی 

اگه پایه کوتاه زدی تا آخر همونو بزن.اگه پایه بلند زدی تاآخر بلند بزن. یه دایره اولیه باکاموادرست میک ...

یعنی همون زنجیره جادویی اول بعد دورتا دورش میبافم!؟

ب اندازه پهنای دست زنجیره میزنی زیاد نزنی گشاد میشه بعدم بلند ردیفی پایه کوتاه(قلاب رو از سوراخ اولی ...

ممنونم از لطفتون خیلی زحمت کشیدی عزیز