2777
2789
عنوان

نهاییا

56 بازدید | 7 پست

چخبره؟؟؟؟الان ما منطقه محرومیا ماهایی که معلمای خوبی نداشتیم چه غلطی باید بکنیم؟

طرف تیز هوشان و غیر انتفاهیه میگه متوسطه

خواهشا نیاین بگین خودتون باید دنبالش میرفتین ادم ریاضی شیمی فیزیک هزار تا کتاب از انسانی 

چجوری دقیقا تا ساعت ۲ مدرسه باشه بعدشم هم برا نهایی بخونه هم کنکور بخونه هم بخواد کلیپ اموزشی و درسنامه بخونه

اینا همش شعاره

تف به شرف نداشته شون

فاجعه ست این وضع امتحان گرفتن و این سطح تدریس

خب بیاین بگین درس نخونین دیگه

چرا شرایط و انقد وحشتناک میکنین

بعدشم مارو با ده سال پیشیا مقایسه میکنن ک چرا اونا تونستن شما نتونستین

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

امتحانا سخت تر شده

شرایط هم عادلانه نیست.

اما خب مگه جز تلاش راهی هست؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

امتحانا سخت تر شده شرایط هم عادلانه نیست. اما خب مگه جز تلاش راهی هست؟

چه تلاشی

صب تا شب خودتو حبس کنی بکوب بخونیم تهش هیچی نمیشه و نمیتونی جواب بدی

مگر کسی که از همون اول خوب باهاش کار شده و شرایط خوبی داشته در کل

قبلا تا حدی بود اما الان دیگه حتی درس خوندنم فقط مال پولداراس

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه تلاشی صب تا شب خودتو حبس کنی بکوب بخونیم تهش هیچی نمیشه و نمیتونی جواب بدی مگر کسی که از همون ا ...

الان من هر چی بگم شما بهانه میاری عزیزم ،منم سال ۹۹ جای شما بودم و همین بهانه ها رو داشتم.

اما ۴۰۱ مجبور شدم تمام توانمو بذارم ک فقط از مرحله عبور کنم.

شما هم بزودی متوجه میشی ک راه هر چقدر سخت و ناعادلانه مجبوری یا کلا بیخیال بشی یا صدتو بذاری تلاش کنی

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

الان من هر چی بگم شما بهانه میاری عزیزم ،منم سال ۹۹ جای شما بودم و همین بهانه ها رو داشتم. اما ۴۰۱ ...

اینا بهونه نیست حقیقته 

فکر میکنین تلاش نمیکنیم؟.من شبی که ینفر داشت خفم میکرد و میخواست بهم تجاوز کنه دوساعت بعدش نشستم کتابامو دستم گرفتم

پس نگین بهونه

من سه شبه دو دیقه نخوابیدم و نمیدونم دیگه چیکار باید میکردم که نکردم

اینا بهونه نیست حقیقته  فکر میکنین تلاش نمیکنیم؟.من شبی که ینفر داشت خفم میکرد و میخواست بهم ت ...

خب شرایط روحیتون به مسائلی ک گفتید در مورد امتحانا ارتباطی نداشت گلم ولی حتما به تراپیست مراجعه کنید.

در مورد تلاشتون هم اگه درست بوده باید نمره‌ی خوب کسب کنید دیگه و نگران نباشید

خب شرایط روحیتون به مسائلی ک گفتید در مورد امتحانا ارتباطی نداشت گلم ولی حتما به تراپیست مراجعه کنید ...

من اگ پول داشتم ی مدرسه ی خوب میرفتم تراپیست پیشکش

اینو گفتم ک صرفا بدونین خوندم ن بهونه اوردم.

در ضمن خیلی از ماها تو مدرسه هایی هستیم ک تا نصف سال معلم نداشتیم

به هرحال موفق باشید

من اگ پول داشتم ی مدرسه ی خوب میرفتم تراپیست پیشکش اینو گفتم ک صرفا بدونین خوندم ن بهونه اوردم. ...

ان شاءالله شماهم موفق باشید😊