2777
2789
عنوان

زردی نوزادم

286 بازدید | 14 پست

دوشنبه  صبح زایمان کردم. سه شنبه داخل چشمش یکم زرد بود فرستادم دکتر گفته 2و خورده هسته درجه زردی. نداره. امروز صورتش هم یکم زرده با داخل چشمش. فردا دکترم نیس ببرم بیمارستان هم خون میگیرن ازش. که شوهرم فک نکنم بزاره. تا شنبه چیکار کنم زیاد نشه. شیرخشت و ترنجبین از دیروز دارم میدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه مبارک باشه... دوم اینکه خودت هم ترنجبین و شیرخشت بخور که تو شیرتم باشه

سومش زردی از دوازده خطرناکه نگران نباش

پسر من خیلی زرد بود ولی با ازمایش فهمیدیم ۹ و با همینا پایین اومد

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

هیچ چیز بهتر از شیر خوردن زیاد خوبش نمیکنه به تغذیت تا میتونی برس و تند تند شیرش بده خودت شیرخشت و ترنجنبین بخور خاکشیر هم خوبه روزی نصف استکان نه بیشتر عرق کاسنی هم بخور به طور طبیعی بعد از تولد بیلی روبین خون نوزاد میره بالا و باید بدنش دفع کنه اونم فقط با شیر خوردن کامل

بدنش رو با عرق کاسنی بشور ببین فقط دماش پایین نباشه بچه سردش شه.

خودتم کاهو و عناب بخور، خرفه اگه گیر آوردی بخور، با همون شیرخشت ترنجبین

، به بچه هم در حد دو ق چایخوری (نه مرباخوری) میتونی ترنجبین بدی (آبشو که دو بار صاف کردی)

سلام .قدمش مبارك باشه ....اصلا نگران نباش ,پسر من زرديش 22بود..با اين حال سه روز بيمارستان تو دستگاه بود زرديش اومد پايين ولي تا دوماه بدنش و صورتش زرد بود ...نگران باشي مستقيم به ني ني انتقالش مي دي ....نگران نباش 

سلامتي و ارامش بهترين نعمت خداست