2777
2789
عنوان

خیانت دیدم😭

297 بازدید | 19 پست

شوهرم بعد ۲ سال بهم خیانت کرد. 

یکبار خیانت کرد با دوستم بخشیدمش. دوباره گوشیشو دیدم داشت با یه دختره چت می‌کرد. 

یک ماه از این اتفاق میگذره و من ازش جدا زندگی میکنم...

معلوم میشه هیچوقت منو دوست نداشت همیشه دروغ میگفت. 

من هیچی براش کم نذاشتم.

تازه مامانم فوت کرده. کاش دلش به حالم میسوخت و اینکارو نمی‌کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥺🫂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مردا همشون همینن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خب وقتی با دوستتم بوده بخشیشدیش ایندفعه هم میبخشی ..دیگه ..غصه نخور ولش کن بزار بره پیش همونا ارزش ن ...

نه دیگه نمیتونم ببخشمش

قلبمو بدجور شکوند

آشنا میبینمش تو خیابون میگه باشگاشو میره زندگیشو میکنه و ناراحتم نیست حتی

خیلی سخته عزیزم میدونم  من چی بگم که سه ماه پیش فهمیدم نامزدم بخاطر اینکه بتونه با یه دختر و ف ...

هیکوقت درست نمیشه. من یبار بخشیدم دوباره انجام داد. مطمئن باش دوباره میپیچونتت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز