2789
عنوان

یه سوال

63 بازدید | 13 پست

اگه ‌شوهرخواهرتون یکی دوبار بچه هاتونو به شوخی بزنه😐شوخی

وشما بهش بگین این کار رو نکن وبازم

این کار رو بکنه و بچتون رو بزنه 

و بچه هم گریه کنه خیلیییییی زیاد بگه جایی که زد داره خیلی درد میکنه 

چیکار میکنین؟؟ 

خواهشا جواب بدین خانواده در شرایط بحرانی قرار داره

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

شوهر خاهرمو میزنم 😂 

ن باهاش صحبت میکنم میگم دلیبش چیه بچمو نزنه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پاچشو میگیرم غلط میکنه دست رو بچه بلند میکنه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

شوهر خاهرمو میزنم 😂  ن باهاش صحبت میکنم میگم دلیبش چیه بچمو نزنه

میگه من ادم شوخیم 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

پاچشو میگیرم غلط میکنه دست رو بچه بلند میکنه

بحث اینه ما اگه یه جی بگیم به آقا بر بخوره خاله من (زنش) باهمه قهر میکنه و وما دلمون به حالش میسوزه 

بحث اینه ما اگه یه جی بگیم به آقا بر بخوره خاله من (زنش) باهمه قهر میکنه و وما دلمون به حالش میسوزه& ...

بهش بر بخوره برا چی باید بچه رو جوری بزنه که گریش بیاد 

درکل برا چی بزنه به چه حقی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ببین گلم اون ب شوخی میزنه ممکنه درد نداشته باشه ولی بچه ها واقعا خیلی لوسن  من خودم بچه هام با نوک انگشت بزاری روشون همچی گریه میکنن انگار با شمشیر زدی نصفش کردی

بچه الکی از کاه کوه میسازن پیشنهادم اینه وقتی بعداز شوخی گریه کرد زیاد توجه نکنید خودش خوب میشه 

بهش بر بخوره برا چی باید بچه رو جوری بزنه که گریش بیاد  درکل برا چی بزنه به چه حقی

بخوا نمیدونیم دختر خالم دیشب هلاک شد از بس زار زد

ببین گلم اون ب شوخی میزنه ممکنه درد نداشته باشه ولی بچه ها واقعا خیلی لوسن  من خودم بچه هام با ...

آخه فقط یکیشون رو که نزده بچه بودم یبار داداشمم زد 

داداسه خوده یکی پوست کلفت ترین آدمای زمینه 😐😂

ولی بیجاره بغض کرد

به درک که بهش برمیخوره بنظرمن ازحرصش میزنه الکی میگه شوخی کردم

آخه میدونی مشکل ما اون نیس 

خاله من اگه شوهرش آدمم بکشه پشتشه