2777
2789
عنوان

ساس

1222 بازدید | 16 پست

چندروز پیش گفتم بچه سوسک تو خونه هست امروز فهمیدم ساسه تورختخواب میان تمام متکا وتشکارو ریختم تواب جوش چند وقت بود بدنم شدید میخارید مخصوصا روی پاهام نمیدونم اینم لعنتیا از کجا وارد خونه زندگیم شدن😭

عزیزم منم هفته پیش متوجه ساس تو خونه م شدم.. بمدت دو روز خونه رو ترک کردیم و قرص برنج گذاشتیم. خداروشکر همشون از بین رفتن. بعد از برگشتن به خونه رختخوابا و لباسا رو با آب جوش و سرکه و جوش شیرین شستم گذاشتن تا دو روز تو گرما بمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رطوبت و یا کاغذ دیواری .یکی از آشنایان از چین مبلمان آورده بودن براش. ‌یه مدت همش بدنشون یه چیزی نیش می‌زد و نمیدونستن چیه.بعد فهمیدن تو میلمانها پر از ساس بوده و یک ماه استفاده نکرده انداختن دور

فقط خدا

عزیزم منم هفته پیش متوجه ساس تو خونه م شدم.. بمدت دو روز خونه رو ترک کردیم و قرص برنج گذاشتیم. خدارو ...

مشکل اینجاس که میخوام ازاین خونه برم تاماه دیگه میترسم باوسیله ها بخصوص رختخوابا جابجا کنم ساس ها رو وای خدا این چه بلایی بود

عزیزم منم هفته پیش متوجه ساس تو خونه م شدم.. بمدت دو روز خونه رو ترک کردیم و قرص برنج گذاشتیم. خدارو ...

متاسفانه تو آبجوش هم تخمش از بین نمیره وبعداز به مدت دوباره دیده میشه

از رطوبت و یا کاغذ دیواری .یکی از آشنایان از چین مبلمان آورده بودن براش. ‌یه مدت همش بدنشون یه چیزی ...

از دست این کوفتیا مبلای نو رو دادم رفت میز ناهارخوریم ومفت دادم تمام درزای خونه رو با گچ گرفتم فکر کردم بچه سوسکه رفتم خمیر سوسک گرفتم همه جا کار گذاشتم امروز بعد زیرورو کردن نت فهمیدم ساسه

متاسفانه تو آبجوش هم تخمش از بین نمیره وبعداز به مدت دوباره دیده میشه

خداروشکر واسه من به رختخوابا نزده بود فقط چندتا زیر فرش اتاق خواب دیدم که زود سمپاشی کردیم خودم واسه احتیاط رختخوابا و لباسا رو شستم

پس باید چیکار کرد 

فقط سمپاشی حرفه ای که میان وگل درزهای خونه رو میبندن سمپاشی زیاد میکنن بعدشم قرص قوی میزارن قسمتهای مختلف خونه وشما تا ۳ روز کلا تو خونه نمیای

فقط راهشدهمینه