2777
2789
عنوان

مراسم جهاربرون●●●

107 بازدید | 12 پست

شما این مراسم رو میگیرین؟یا دعوت شین میرین؟؟؟؟؟

من حتی بهش فکر هم نکردم موقعی که ازدواج می‌کردم!!!!

به نظرم اصلا چیز جالبی نیست که وسایل خونتو پهن کنی آی مردم بیایین ببینین من چی دارم چی ندارم بعد اونام بهت نمره بدن ....واقعا زشت نیست تو رو خدا؟؟؟؟

اگه هم خدایی نکرده برای استرداد جهیزیه در صورت اختلاف فکر میکنین به درد میخوره میتونین تموم رسید وسایلی که میخرین رو نگه دارین

برا استرداد جهیزیه نیاز به جمع شدن ملت نیس

خود داماد با پدر مادرش کافیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جا دعوت شدم وقتی اومدن مراسم کادوهای بزرگ و شیکی هم اوردن به عنوان جهاز دیدن

به نظرم هر چی بیارن ارزش نداده واقعا....چون اولا که به چشم منتقد میان دوما فرض بگیریم یکی مثلا الان ده میلیارد جهیزیه برد و همهههههه هم به‌به و چه‌چه کردن عروسای بعدی همش قراره با اون مقایسه شن و سرکوفت بخورن

کادوها رو به هزار بهونه دیگم میتونن بدن  

من همین دوماه پیش دعوت شدم فقط مسخره بازی ولی خب رسمه دیگه واسه یه شهرایی 

بعضی رسما واقعا غلطه خب‌‌‌....پدر و مادر حتی اگه یه سرویس غذاخوری بدن لطف می‌کنن و این فرهنگ که بزرگترا کمک کنن تا جوونترا سر و سامون بگیره خوبه اما فقط تا همین نقطه. از اون ثانیه ای که میشه براساس رقابت و پز دادن و شوآف دیگه همه چی به باد میره...بعضی پدر و مادرا ندارن واقعا