2777
2789
عنوان

وای تورو خدا بیاید یچیزی درومده داخل.. 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یبوست داشتی این مدت ممکنه فیستول باشه. شایدم دمل چرکیه. روش پماد مرهم سیاه بزار تا چرکش تخلیه شه

فیستول باشه ینی خود به خود خوب میشه ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
وای منم همینجوری شدم چن روز پیش یه طرفش یهو ورم کرد و قرمز شد الان ورم رفته ولی انگار جوش زیر پوستی ...

یور من انگار پروتز شده😂😂😂

خدا رحم کنه اون لحظه ک بترکههه حالا کاش جوش باشه کیستو اینا نباشه

اره داشتم اونم شدید الانم داذم ینی بخاطر یوبوسته؟؟؟؟  بعد اونایی ک دیابت دارن ازینا درمیارن ان ...

نه بابا سال قبل خودم داشتم در اثر یبوسته. مواظب باش که به عمل نکشی. دیابت چیه دیگه. برو دکتر کلورکتال معاینه ات کنه

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

فیستول باشه ینی خود به خود خوب میشه ؟

اگر در عرض دوماه چرک بیرون نده یعنی فیستول خودش جوش خورده وگرنه باید راهشو با جراحی مسدود کرد. 

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

یور من انگار پروتز شده😂😂😂 خدا رحم کنه اون لحظه ک بترکههه حالا کاش جوش باشه کیستو اینا نباشه

وای آره خداکنه کیست نباشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

حتما برید دکتر. من دوبار جراحی کردم همین دمل چرکی میشه فیستول

خاک تو سرم جراحی😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A