2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی اسون و راحت بود اصلا پیچیده نبود🥰🎀 نوبت صبح بودی شما؟ 

اصلاااا😑والا نصف سوالا مفهومی بود که تاحالاکار نشده بود ، معلما کمک اشتباه کردن و باعث شد جواب درست رو خط بزنیم غلط بنویسیم

اصلاااا😑والا نصف سوالا مفهومی بود که تاحالاکار نشده بود ، معلما کمک اشتباه کردن و باعث شد جواب درست ...

نه من دارم طعنه میزنم 😅واقعا عجیببب بود

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

خیلی اسون و راحت بود اصلا پیچیده نبود🥰🎀 نوبت صبح بودی شما؟ 

یکم گمراه کننده بود خیلی مفهومی بود کاش یکم از متن کتاب میومد، باید جوری میدادن که همه سطح های کشور و محروم و اونایی که دولتی ان هم بتونن خوب بدن، من خودم غیردولتی میخونم، پاسخنامه اش هم منتشر شد من چک کردم تقریبا ۱۷ میشم، ولی من توی امتحانای دی و کلاسی علوم همیشه ۱۹ به بالا بودم، خیلی سوالاتش چرت بود، بچه های ما که از امتحان دراومدن داشتن گریه میکردن، اگه تجربی در میام میخام برم دوباره امتحان بدم، خدا نگم چیکارشون کنه اینده دانش ام‌زا رو به باد میدن

یکم گمراه کننده بود خیلی مفهومی بود کاش یکم از متن کتاب میومد، باید جوری میدادن که همه سطح های کشور ...

چطور دلشون میاد این همه فشار و استرس به بچه های مردم وارد کنن😐🥲

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛