2777
2789
عنوان

گیسوام.بیایید😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 262 پست
نمیدونم پربودم ۱۴ روزه عقب افتاده سونو دادم😣

چقدر زیاد؟؟آزمایش ندادی ؟شاید بارداری

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
٦خوبه كه الكي ترسوندنت من هميشه روز چهاردهم پريود ضخامت ٥ بود

بچه داری؟😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به روز سیکلت داره

من سال گذشته سونو دادم روز بعد از تموم شد پریودم آندومترم 5.7زده هنوز هم سونو را دارمش

دکترمم گفت کاملا سالمی هیچ مشکلی نداری

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
مگه سونو که کردی به دکتر نشون ندادی؟اگه مشکلی بود حتما میگفت بهت

نشون دادم گفت مشکلی نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چقدر زیاد؟؟آزمایش ندادی ؟شاید بارداری

باردار نیستم

سونو هم دادم مشکلی نداشتم

عزیزم سونوت رو ب دکترت نشون بده..اندومتر با توجه ب روز سیکل ضخامتش فرق میکنه اینجا ممکنه هرکسی یچیزی بگه نگران بشی

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بستگی به روز سیکلت داره من سال گذشته سونو دادم روز بعد از تموم شد پریودم آندومترم 5.7زده هنوز هم سو ...

به تدریج ضخامت باید بره بالا

آخرای پریود که میخای پری بشی ضخامت بالا میشه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بستگی به روز سیکلت داره من سال گذشته سونو دادم روز بعد از تموم شد پریودم آندومترم 5.7زده هنوز هم سو ...

نمیدونم چندم بودم

۷ ماه پیشم

۱۳ سیکل دادم ۷ بوده

بچه داری؟😥

نه 🙃 ولي خب ضخامت اندومتر يه چيز متغيره هميشه كه شش نميمونه بعدشم اگه كم باشه دكتر بهت دارو ميده 

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند
عزیزم سونوت رو ب دکترت نشون بده..اندومتر با توجه ب روز سیکل ضخامتش فرق میکنه اینجا ممکنه هرکسی یچیزی ...

اصن اینقدر گریه کردم نمیتونم نفس بکشم

حالم بده😢😢😢