2777
2789
عنوان

نه به بچهههه

172 بازدید | 22 پست

خستممممم پریودمممم خوابم میاااااد بچم نمیخابههههههه خدایاااااا شوهرم درک نداره اون میره تو اتاق در رو میبنده 

بچم‌نمیخابهههههه اشتباه کردم لعنت به اونی ک گفت ازدواج کن من توی آتیش دارم میسوزم اول مشکلاتم‌با شوهرم و زندگی زوری و دوم‌ترین بچه ی بد که گیر من اومده میخام‌خودمو بکشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای توروخدا اینحوری نگو. چجوری دلت میاد؟؟؟ مگه اون خودش خواسته به این دنیا بیاد؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

چندوقتشه بچه؟عادتش بده با باباش بخوابه

من دخترم ۱۸ماهشه تا رو بازو باباش نره نمیخوابه اینطور شوهرم مجبوره خودش بخوابونش

با اینکه ۵صبح هم میره سرکار 

الان اونا خوابیدن ۱۲ من اینجام😁

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

۲ سال و نیم

خدا خفظش کنه، بزرگ میشه خستگیات کمتر میشه. صبور باش

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

وای توروخدا اینحوری نگو. چجوری دلت میاد؟؟؟ مگه اون خودش خواسته به این دنیا بیاد؟

از ته دلش نمیگه فقط الان حسابی خسته و کلافست وگرنه جونشو میده واسش اگه نباشه دیوونه میشه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

چندوقتشه بچه؟عادتش بده با باباش بخوابه من دخترم ۱۸ماهشه تا رو بازو باباش نره نمیخوابه اینطور شوهرم ...

خوش بحالت من از شوهر شانس نداشتم اینم بچم 

اگه بچم بره پیش باباش که اصلا‌نمیخوابه همش کتک میزنه یا چنگ میزنه یا میکوبه تو سرمون باباشم داد میزنه من‌نمیدونن‌این‌بچه وحشی چی بود گیر من‌اومد