2777
2789
دل شكوندي كه الان خدا ضايعت كرده ديگه😁😁😁 نه حالا دور از شوخي فكر نكنم باردار باشي مگر اينكه رابط ...

به امید خدا که خبری نیست. 

آخه خواهرم دو تا بچه هاش رو با جلوگیری باردار شده، من چشمم ترسیده.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
نامزدیم. نمی دونم کلا آدمِ مادر شدن نیستم. دوست ندارم خودم رو فدای یه بچه کنم. اون هم مثل منه. زندگی ...

اهان.خوب عزیزم منم مثل توام.الان سه ساله انقد خوب و خوشیم و پیشرفت کردیم اصلا حیفم میاد یه بچه بیاد و همه چیو خراب کنه  

ولی گلم موقته این احساس.بعد چندسال جفتمونم عاشق یه نی نی میشیم و دیگه تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا که خبری نیست.  آخه خواهرم دو تا بچه هاش رو با جلوگیری باردار شده، من چشمم ترسیده.

خاله من قرص میخورد باردار شد...منم الان طبیعی جلوگیری میکنم میترسم البته ازدواج کردم

شاید واقعی بشه
اهان.خوب عزیزم منم مثل توام.الان سه ساله انقد خوب و خوشیم و پیشرفت کردیم اصلا حیفم میاد یه بچه بیاد ...

من سی سالم تموم شده. قبلا تو بیست و چند سالگی دوست داشتم بچه دار بشم، ولی هی به مرور علاقه ام کمتر شد و الان که اصلا دیگه دلم نمی خواد.   بی بی چک از چه زمانی کار می کنه؟ تو این سایت ها که هر کی یه چیزی می گه.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
خاله من قرص میخورد باردار شد...منم الان طبیعی جلوگیری میکنم میترسم البته ازدواج کردم

خاله من با لولۀ بسته پسرش رو زایید. کلا تو خانواده ما همه سریغ بچه دار می شن.