2777
2789

منم دخترم رو خوابوندم خودم ام رو مبل نشستم دارم تو نی نی سایت ول ول می چرخم یه خورده ام حالم گرفتس 

منتظرم دخترم بیدارشه ببرمش پارک

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

نشستم کنار شوهرم جلو تی وی،وخوشحالم از اینکه بعد از یه مدت طولانی امروز عضو سایت شدم🙌

خوش اومدی فهیمه جان

من همسرم از نی نی سایت متنفره

یه وقتایی یه راهکارهایی میدم دوس نداره میگه کجا خوندی نکنه تو نی نی سایت گفتن

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوففففف یه سیگار بی بو معرفی کنید

بهمن 😆😆😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نارین خیلی نازه البته ترکی هست... یعنی کوچولو و ظریف دخمل طلا خوبه؟

خيلي اسم خوشگليه نميدونستم ترك و كرد هر دو دارن 😍😍😍😍

مرسي عزيز دلم ، واي نگو نگو كه ديروز حسابيييي براي مامان بزرگ ، بابا بزرگ و مامان باباش ناز كرده و دلربايي كرده دل همرو برده پرنسس شيطونم 😍😍😍😘🤗🤗🤗♥️♥️♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

شوخی کردم جدی نگیرید 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
خيلي اسم خوشگليه نميدونستم ترك و كرد هر دو دارن 😍😍😍😍 مرسي عزيز دلم ، واي نگو نگو كه ديروز حسابي ...

ای جون😁😘😍

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
لم دادم رو مبل،نصفم رو مبله. نصف دیگم رومیز،ماهوارمونم خرابه،داریم شبکه نمایش ی فیلم چرت نگاه میکنیم ...

امروز چرا تو ميوه و سبزي ني ني سايتي ها كرم موجوده؟  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
خوش اومدی فهیمه جان من همسرم از نی نی سایت متنفره یه وقتایی یه راهکارهایی میدم دوس نداره میگه کجا ...

ممنونم عزیزم،منم یه وقتایی یهم اعتراض میکنه ولی خب تنهام دیگه چیزی بهم نمیگه،من مدت زیادی نمیتونستم عضو بشم ولی دنبال میکرد

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

منم چیزی وقت نیست ازخواب بیدارشدم..

همسررفته آش رشته نذری بگیره😋😋😋

خودمم چایی تازه دم کردم ویه چندتا درازنشست براشکمم رفت والان هم نی نی سایتم😁😁😁😆😆

😂😂😂😂😂😂😂😂بخند دنیا به روت بخنده😂🤣