2777
2789
عنوان

تجدید شدم

86 بازدید | 17 پست

امروز امتحان علومم خیلی سخت بود کشوری هم که بود طراح کلا مفهومی دادع بود تو اینستام از بچهای سراسر کشور میگن که واقعا سخت بود و معلمم که اصلاح کرده شدم بهم گفته 8/5 شدم

مامانم گفته زیر 18 بیاری گوشیو میگیرم 

واقعا خیلی استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم

مگه اللنم مثل قدیم تجدیدی هست؟

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

فداسرت🚶🏻‍♀️ 

گوشیو نده بهش 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مدرسه ما هست

قدیما بود فک کردم دیگه نیست. راهنمای بودم انضباط بهم ۹نیم دادن😑

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
حرف مادرمو میزنی که 😂

باور کن نصف عقب افتادن کارها از همین گوشیه نه فقط تو درس تو کار خونه ،بچه داری،مدرسه ،دانشگاه 

امتحان بعدی گوشی خاموش کن بکوب بخونم ببینرچه نمره ای میگیری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فضول بودی🤣

نه شر بودم. 

باور کن نصف عقب افتادن کارها از همین گوشیه نه فقط تو درس تو کار خونه ،بچه داری،مدرسه ،دانشگاه  ...

راستش تو وقت امتحانا گوشیمو بابام میگیره فقط شبا میده

چون ازمایشا رو نخونده بودم...