2777
2789
عنوان

هدیه

178 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

پست قبلیم درباره کادو گرفتن برای دکترم که خانم هستند و دوستمم هستن پرسیدم

براش یه ساعت مچی مارک سیتیزن 430 تومن گرفتم 

اما سوالم اینجاست که ساعته گارانتیش تو فاکتورشه و قیمتش هم نوشته شده به نظرتون چیکار کنم  گارانتیش هم 2 سالش 

فاکتورش که گارانتیش هم توشه رو بزارم تو جعبه ساعت زشته آخه قیمتش معلوم میشه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

نذار تو جعبه 

بهش بگو گارانتیش دسته خودمه اگه مشکلی پیش اومد بهت بگه تا بتونی از گارانتیش استفاده کنی

رو ندارم که بگویم صنم و عشق منی/مذهبی بودن ما دردسری شد که نگو...السلام علیک یا ابالفضل العباس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور چهار تا سکه؟قیمت سکه یک میلیون تومنه،نیم هم نمی تونست بخره😂

فک کردم چار میلیون و سیصده! 😂😂😂😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
نذار تو جعبه  بهش بگو گارانتیش دسته خودمه اگه مشکلی پیش اومد بهت بگه تا بتونی از گارانتیش استف ...

اخه فکر نمی کنه چرا کارت گارنتیشو نذاشتم براش

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است!

اخه فکر نمی کنه چرا کارت گارنتیشو نذاشتم براش

نه بابا چرا این فکرو کنه خودش متوجه میشه 😉

منکه هر کی اینکارو باهام کرد متوجه شدم واسه قیمتشه 

رو ندارم که بگویم صنم و عشق منی/مذهبی بودن ما دردسری شد که نگو...السلام علیک یا ابالفضل العباس