اینقدر فشار رومه که دوست دارم بمیرم خسته شدم میخونم و یادم میره نمیدونم چیکار کنم کندم توی درس خوندن و وسواس درس دارم دیگه دارم دیوونه میشم خوش به حال اونایی که فارغ التحصیل شدن
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از فرق استرسمم پناه میبرم به تی نی سایت بلکه یادم بره تو این جهان وجود دارم چ برسه به اینکه امتحان نهایی عن دارم اه
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.
واقعا دیگه نمیدونم تا کی میخوان استرس بدن خوش به حال سال قبلی ها یه کنکور میدادن تموم حالا ما باید چند بار امتحان بدیم تا یه دانشگاه قبول بشیم الهی خیر نبینند😭