بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم عزیزم بگو شهر بیرجند نیستی و حتما مشاوره تلفنی باید داشته باشی خیلی اصرار کن یا اگر تو نی نی سایت کسی بیرجند هست بگو زحمت بکشن برن مطب ایشون و بگن داستان شما رو و ببینیم ایشون تو مراکز تحت نظارت بهزیستی کار میکردن ۲۰ سال قبل یا کجا بالاخره شاید بتونن کمک کنن به شما
ذهنت رو درگیر نکن خواهر قشنگم ، دنیا پر از مشکلاته خیلی زندگی رو جدی نگیر اصلا شاید داستان چیزی که فکر میکنی نباشه ده سال بعد میبینی این روزا الکی غصه خوردی هر کسی یک سرنوشتی داره بهت قول میدم همه ما تو زندگی مشکلاتی داریم که برای ما دردناکه شاید یکی مشکل منو بشنوه بگه خوشبحالت جای من بودی چی میگفتی و یکی میگفت خداروشکر من مشکلم به بزرگی مشکل تو نیست ... زندگی رو جدی نگیر و خودتو اذیت نکن اینو از من که ده سال بیشتر ازت زندگی کردم بشنو و قبول کن
عزیزم پدر و مادر فقط کسایی نیستن که مارو بدنیا اوردن.. پدر و مادر واقعی کسیایی هستن که مارو بزرگ کردن تو از قلب اونا متولد شدی.. الان میخوای اون خونواده رو پیدا کنی مه چی بشه اونا اگه تورو میخواستنت که نمیدادنت.. دل پدر مادرتو خون نکن... خراشاد هم یک روستاست اطراف بیرجند و اهالی اون روستا فامیلشون خراشادیه و تعدادشون زیاده فکر نمیکنم به همین راحتی پیداشون کنی حتما باید خودت بیای بیرجند