2777
2789
عنوان

بی قرارم.....:)

110 بازدید | 13 پست

دِلم ذوق کور شده اس ، لباسِ سفیدهِ روغَن ریخته اس ،گوجه له شده اسِ ، دلم شبِ امتحانهِ ،

غروب جمعه اس.....

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

اع چراااااا🦦

برای اون دسته از عزیزانی که حالمو توی لینک ناشناس چنلم میپرسن و نگران یا منتظر منن لازم دونستم توضیح بدم که من واقعا از هرگونه فضای مجازی خسته شدم،من قبلا کاربر فعالی بودم و تاپیک ها و عکس های زیادی داشتم و کاربریم کلا زیاد فعال بود...میدونم خب خیلی ها با من خاطره دارید و دو سه سالی در جریان هر روز زندگی من بودید و این مسئله شاید موجب عادت شما شده باشه...من هم خیلی دوستتون داشتم و دارم...اما بنا بر صلاح دید خودم ترجیح میدم دیگه فعالیت نکنم...نه از چیزی ناراحتم نه چیزی اذیتم کرده...واقعا از همه لحاظ همه چی عالیه ... فقط من واقعا همه جوره از مجازی خسته شدم دیگه دوسش ندارم و هیچگونه رغبتی بهش ندارم...بالأخره آدم که تا همیشه با انرژی نمیمونه ... یه نگاه به کاربر های قبل از من هم بندازید میبینید که طی چند سال خیلی فعال بودن و یهو دیگه فعالیت نکردن و این قضیه در همه ی کاربر ها وجود داره...همه یه روزی خسته میشن انگار و حس میکنن دیگه سایت رو دوست ندارن...الگوریتم طبیعی این سایت اینه که در هر بازه ی زمانی چند کاربر فعالن و بعدش غیر فعال میشن...بعدشون آدم های جدید میان و بعد از مدتی اونا هم غیر فعال میشن...همیشه همین بوده...مرسی که حالمو پرسیدید وظیفه م دونستم که بهتون اطلاع بدم دیگه کاربری من رو چک نکنید...من از شماها یا سخت گیری های سایت خسته نیستم از هرگونه تعامل و فعالیت مجازی در سایت و مجازی خسته م حس میکنم انرژیم تموم شده و اصلا حرف جدیدی ندارم...و البته ازمون ارشد از رگ گردن نزدیک تر است:)آدمی نیستم که بتونم هم زمان در چند مسیر هم زمان موفق باشم و برای موفقیتم باید یه سری چیز ها رو حذف کنم که مهم ترینش تعاملات مجازیه...همین...دوستتون دارم...خدانگهدار❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اع چراااااا🦦

وسط کلی مشکل یه رفیق داشتم ک ۳ سال و نیم باهم بودیم میتونستیم وسط گریه همو بخندونیم

بخاطر یه دعوا و ابن درونگرا بودن گوه ام ک باید یه مدت تنها باشم تا ب خودم بیام..

بیش از حد گذاشتم ناراحت باشه و دور شدیم... خیلی دور و کاملا قطع رابطه کردیم دلم ب شدتتتت تنگشه ساج کلی فشار رومه این روزا و خیلی نبودشو حس میکنم دلم بودنشو میخواد   یکی از خونوادم حسابش کردم..تا حالا رفیقو حاشیه ی زندگی  میدیدم.. ولی این یکی فرق داشت از بچگی با هیچ دختر یا پسری اینقدر  ک با این دختر رفیق بودم رفیق نبودم.. هرچقدر  خودمو تو نبود قوی نشون میدم و میگم میخندم اخرش بی قراریامو با دعوا کردن بقیه و سگ شدنم میفهمم

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
امروز یکشنبه بودها؟!؟

منظور دله ک غروب جمعه اس..

یه جورایی تشبیه دل گرفتگی ب اون زمان خاصه

وسط کلی مشکل یه رفیق داشتم ک ۳ سال و نیم باهم بودیم میتونستیم وسط گریه همو بخندونیم بخاطر ی ...

فدا سرت بابا به کتفت

من درکت میکنم واقعا،،، بعضی از آدما دوس دارن مدتی تنها باشن اجبار و زور که نیست حتی توی تاپیک خودمم اشاره کردم ب این موضوع بخون 

باید درکت کنه که میخوای تنها باشی دیگه خیلی طبیعیه 

اگه نمیتونه درک کنه اصلا دوست بدون درک رو بذار کنار

حالت که خوب شد برو بهش بگو غلط کردم😂ولی بگو همینیه ک هست باید بپذیری نیازم ب تنهایی رو

برای اون دسته از عزیزانی که حالمو توی لینک ناشناس چنلم میپرسن و نگران یا منتظر منن لازم دونستم توضیح بدم که من واقعا از هرگونه فضای مجازی خسته شدم،من قبلا کاربر فعالی بودم و تاپیک ها و عکس های زیادی داشتم و کاربریم کلا زیاد فعال بود...میدونم خب خیلی ها با من خاطره دارید و دو سه سالی در جریان هر روز زندگی من بودید و این مسئله شاید موجب عادت شما شده باشه...من هم خیلی دوستتون داشتم و دارم...اما بنا بر صلاح دید خودم ترجیح میدم دیگه فعالیت نکنم...نه از چیزی ناراحتم نه چیزی اذیتم کرده...واقعا از همه لحاظ همه چی عالیه ... فقط من واقعا همه جوره از مجازی خسته شدم دیگه دوسش ندارم و هیچگونه رغبتی بهش ندارم...بالأخره آدم که تا همیشه با انرژی نمیمونه ... یه نگاه به کاربر های قبل از من هم بندازید میبینید که طی چند سال خیلی فعال بودن و یهو دیگه فعالیت نکردن و این قضیه در همه ی کاربر ها وجود داره...همه یه روزی خسته میشن انگار و حس میکنن دیگه سایت رو دوست ندارن...الگوریتم طبیعی این سایت اینه که در هر بازه ی زمانی چند کاربر فعالن و بعدش غیر فعال میشن...بعدشون آدم های جدید میان و بعد از مدتی اونا هم غیر فعال میشن...همیشه همین بوده...مرسی که حالمو پرسیدید وظیفه م دونستم که بهتون اطلاع بدم دیگه کاربری من رو چک نکنید...من از شماها یا سخت گیری های سایت خسته نیستم از هرگونه تعامل و فعالیت مجازی در سایت و مجازی خسته م حس میکنم انرژیم تموم شده و اصلا حرف جدیدی ندارم...و البته ازمون ارشد از رگ گردن نزدیک تر است:)آدمی نیستم که بتونم هم زمان در چند مسیر هم زمان موفق باشم و برای موفقیتم باید یه سری چیز ها رو حذف کنم که مهم ترینش تعاملات مجازیه...همین...دوستتون دارم...خدانگهدار❤️

فدا سرت بابا به کتفت من درکت میکنم واقعا،،، بعضی از آدما دوس دارن مدتی تنها باشن اجبار و زور که نیس ...

کلا رفیق ندارم همیشه تنها گذروندم خودم خواستم ک تنها باشم چون درونگرام

ولی این تنها رفیقمه

اینقدرررر شبیه همیم ک خنده و گریه و اخلاقامونم شبیه همه حس میکنم همزادمه.

گرفتم ب کتفم ولی بازم وسط زندگی یهو میبینم عصبی و بهم ریخته ام. یهو ب خودم میرسم میبینم ریشه اش نبود اونه.... این رو مخمه...

اون زمان پریود بودم از اونور درونگرام از اونور pms  دارم از اونور کیست دارم ک دردو ۱۰ برابر میکنه.. و تموم بحثش این بود ک چرا بلاکم کردی و وقتی ۲۵_۳۰بار بهت زنگ زدم اون زمان جواب ندادی و بلاک کردی

آخه وقتی نمیتونم از شدت ناراحتی حزف بزنم و باید تو خودم باشم چجور حرف بزنم:)...روز بعدش زنگ زدم میگف من از دیشب تا الان تو پی ویت زل زدم آنبلاک کنی الان اومدی حرف بزنی دیر اکمدی دلم ازت زیادی پره...

کلا رفیق ندارم همیشه تنها گذروندم خودم خواستم ک تنها باشم چون درونگرام ولی این تنها رفیقمه ...

سیسی خب گند زدی دیگه بلاک دیگه چرا کردیش من بودم انقدر خوب برخورد نمیکردم😂😂ناموسا دیگه بلاک نکن بهش پی ام میدادی میگفتی میخوام با خودم خلوت کنم 

رد تماس میزدی گوشیو سایلنت میکردی بلااااک چرااااا کردی 

اگه هم شهریته گل بخر واسش

سیسی خب گند زدی دیگه بلاک دیگه چرا کردیش من بودم انقدر خوب برخورد نمیکردم😂😂ناموسا دیگه بلاک نکن به ...

سیسی  خو از خودش ناراحت بودم ول کن نبودددد

ببین سرش با یکی از دوستای قدیمیش دعوا کرده بودم  ک بهَ ضربه زده بود پدر طرفو در اورده بودم گفتم یا جای منه تو این گپ یا جای اون ، لف دادم اونو ریم نزد تا برم گردونه!!!!😑😂حق داشتم خو

تازه دلیلش ین بود ک تو دعوارو شروع کردی تقصیر اون نبود و وقتی تقصیر اون نیس نمیتونم طرف تو رو بگیرم حالا هرکیم بود یا هرکیم بودی..

حالا امشب اشتی کردیم خداروشکر

سیسی  خو از خودش ناراحت بودم ول کن نبودددد ببین سرش با یکی از دوستای قدیمیش دعوا کرده بودم &nb ...

اسکله بابا ولش کن

چه فرقی داره رفاقتت با آدما چند سال بوده 

کلا هرکسی که اذیتت کرد و دوستی و معاشرت باهاش آرامشتو بهم زد بذار کنار

من یه دوستی داشتم ده سال رفیق بودیم دیدم داره دردسر ساز میشه برای زندگیم حذفش کردم یه هفته اذیت بودم بعد اوکی شد

اوووووه من یه آدمایی رو حذف کردم از زندگیم

بی خیال بابا ارزششو ندارن اینا

اسکله بابا ولش کن چه فرقی داره رفاقتت با آدما چند سال بوده  کلا هرکسی که اذیتت کرد و دوستی و ...

ن  اذیتی نکرده رفتار خودمم صحیح نبوده ک اینجور شد وگدنه خیلییی جاهایی ک بقیه کنارم نمیموندن موند و یه جورایی تاج سره

از این میسوختم ک دوتامون سو تفاهم شد برامون و داشتیم همو علکی علکی از دست میدادیم اون فک‌میکرد من تو این دو هفته ک ازم خبرب نداشت خوش خشونمه ولی من درگیری بین عقل و احساس داشتم و کاملا تو خودم بودم  منم فک میکردم اون یادش رفته منو .

در کل کسی بخواد ارامشمو بهم بزنه خطش میزنم  هرکیم باشه ولی این نزده.

اتفاقا منم رفیق ده ساله داشتم همیشه کنارم بود دیدم شرایزش خاصه خطش زدم