maryambanoo2002 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 160 عنوان جوش بدن 38 بازدید | 3 پست خانم گلیا من واسه شیو موهای بدنم از ژیلت استفاده میکنم چون هم تمیز شیو میکنه هم راحت تره ولی جاهایی از بدنمو که مثلا زیاد شیو نکردم و بار اوله میزنم جوشای دردناک میزنه باید چیمار کنم؟🥲 1403/03/06 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25441 مو بمونه باعث جوش میشه پاکسازی واسه من خخخیلی تاثیر داشت پماد از داروخونه بگیر اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maryambanoo2002 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 160 مو بمونه باعث جوش میشه پاکسازی واسه من خخخیلی تاثیر داشت پماد از داروخونه بگیر چه پمادی چجوری پاکسازی میکردی؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25441 چه پمادی چجوری پاکسازی میکردی؟ پاکسازی رو که کلینیک برو ارایشگاه نرو Roaccutaneپماد عالیه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته