2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله

شما وکیل هستید؟

من یه سوال داشتم 

من درخواست طلاق دادم و چند روز دیگه نوبت رسیدگی داریم در شورا 

شوهرمم درخواست عدم تمکین زده بعد از درخواست من و عدم اشتغال 

هدفش چیه از این کار؟با اینکه بارها بهم گفته برو درخواست بده 

و این مدت هم نفقمو پرداخت کرده

به نظرتون من چیکار کنم به خاطر بدرفتاریاش درخواست طلاق دادم 

برم شورا یا نه؟

خدایا شکرت🤍
درخواست دوستی قبول نمیکنم

سلام عزیزم منو شوهرم بخاطر،شکاکی زیادش به مشکل خوردیم و قهرم خونه بابام الان مشکل اینجاست که میگه تو برو درخواست طلاق بده میخواستم بپرسم اگه من درخواست بدم راسته که میگن مهریه بهم تعلق نمیگیره؟ راستی اینم بگم خودم از خونش اومدم بیرو

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

سوالت چیه

سلام عزیزم منو شوهرم بخاطر،شکاکی زیادش به مشکل خوردیم و قهرم خونه بابام الان مشکل اینجاست که میگه تو برو درخواست طلاق بده میخواستم بپرسم اگه من درخواست بدم راسته که میگن مهریه بهم تعلق نمیگیره؟ راستی اینم بگم خودم از خونش اومدم بیرو

شما وکیل هستید؟ من یه سوال داشتم  من درخواست طلاق دادم و چند روز دیگه نوبت رسیدگی داریم در شو ...

برو مشکلی نیست فرستادنتون شو ای حل واختلاف برای صلح وسازش 

اگر صلح وسازش انجام نشد روند کا تون می ره دادگاه 

بری ضرر نداره 

من وکیل نیستم شوهرم وکیل هستند میپرسن فردا بهتون میگم

باش عزیزم ممنون میشه پس خواهش کنم حالا که زحمت میکشین بپرسین کلا تو این شرایط بهترین کار پیه که انجام بدم؟ شوهرم بشدت شکاکه و چن بار تو دادگاه تعهد داده و ی نامه پزشک قانونیم دارم ولی خب ادم نشدباز 

سلام عزیزم منو شوهرم بخاطر،شکاکی زیادش به مشکل خوردیم و قهرم خونه بابام الان مشکل اینجاست که میگه تو ...

ببینید شما میتونید درخواست طلاق و مهریه رو همزمان بدین برای مهر لازم نیست دلیل بیارید چون حق زن هست ولی برلی طلاق یا باید اثبات عسروحرج کنید یا همسرتون رضایت به طلاق بده ....ک اولی بسیار سخت و دومی معمولا نه همیشه اینجوری ک برای طلاق توافقی زن و مرد توافق میکنن ک زن از،مهرش بگذره و مرد هم بهش حق طلاق بده...علت اینکه همسرتون نرفته اینه ک اگر درخواست طلاق بده باید بهتون مهریه بده