2777
2789
عنوان

ندیدن ساک حاملگی

692 بازدید | 28 پست

سلام خانوما.من هفته پیش بتام حدودای ۸۰۰ بود .امروز رفتم دکتر به حساب اخرین پریودم الان باید ۶ هفته باشم.رحمم ضخیم شده بود ولی ساک حاملگی دیده نشد.گفت یه چیزی میبینم ولی سرجاش نیس پایینه.گفت ممکنه کیست باشه.و اینکه اندازه ش به هفته ت نمیخوره.

چند درصد ممکنه خارج رحم باشه؟

درد زیر شکم و لکه بینی هم ندارم

نگفت سونو مجدد کی بری؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهارشنبه

انشائ الله دیده میشه نگران نباش منم ای وی اف کردم ب حساب خودم ۵هفتم امادکترمیگه ۶هفتته ب منم گفته چهارشنبه برم دل تو دلم نیس دارم سکته میکنم تادیشب علاعم داشتم ازطهر قطع شده دارم دیونه میشم اخه دوتا سقط مکرر داشتم میترسم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشائ الله دیده میشه نگران نباش منم ای وی اف کردم ب حساب خودم ۵هفتم امادکترمیگه ۶هفتته ب منم گفته چه ...

چقدر سخته

انشاالله چهارشنبه خبر خوب بهت بدن

من ۳ ساله برا دومی اقدامم.شوهرم همکاری نمیکنه.باورت میشه ۲ سال و نیم طول کشید که راضی بشه بره آزمایش اسپرم.تا رفت و معلوم شد dfi بالاست.بعد رفت دکتر گفت که خانومت باید باردار میشده تا حالا.دارو داد ولی شوهرم اصلا نخورد.اینقدر طولش داد که حالا ۴۰ سالمه.خیلی میترسم

چقدر سخته انشاالله چهارشنبه خبر خوب بهت بدن من ۳ ساله برا دومی اقدامم.شوهرم همکاری نمیکنه.باورت می ...

ای بابا انشائ الله شمام چهارشنبه باخبر خوب میای تگم میکنی.خداروشکر حالا یدونه داری 

ای بابا انشائ الله شمام چهارشنبه باخبر خوب میای تگم میکنی.خداروشکر حالا یدونه داری 

من شنبه میرم.چهارشنبه نمیتونم.شما هم حتما خبر خوب بهم بده.خوشحال میشم

من شنبه میرم.چهارشنبه نمیتونم.شما هم حتما خبر خوب بهم بده.خوشحال میشم

انشائ الله براتون خیر باشه توکل بخدا.

روچشم حتما

الان اینکه رحمم ضخیم شده جای امیدواریه؟

اره گلم الان تاپیک بعلی خانوم میزد تو سرخودش ک بتام ۷۸۰۰شده میخوام سقط کنم امادگی ندارم میگم بیا خدا ب اونی ک نمیخواد بی دردسرمیده اونوقت ب ماها سرویسمون میکنه بخدادیگه طاقت شکست سه باره ندارم

اره گلم الان تاپیک بعلی خانوم میزد تو سرخودش ک بتام ۷۸۰۰شده میخوام سقط کنم امادگی ندارم میگم بیا خدا ...

اگه میرفت مرکز ناباروری میفهمید چه خبره.

چند وقت پیش با شوهرم رفتیم مرکز ناباروری خدا میدونه چه خبر بود.فقط خدا رو شکر کردیم

اگه میرفت مرکز ناباروری میفهمید چه خبره. چند وقت پیش با شوهرم رفتیم مرکز ناباروری خدا میدونه چه خبر ...

اره فداتشم میدونم من دقیقا ی ساله ی پام خونس ی پام بیمارستان واسه ای وی اف هیچی نرم هفته ای دوبارمیرم دوهفته ی بارمیرم

انشائ الله دیده میشه نگران نباش منم ای وی اف کردم ب حساب خودم ۵هفتم امادکترمیگه ۶هفتته ب منم گفته چه ...

با چندمین ای وی اف باردار شدی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

با چندمین ای وی اف باردار شدی؟

اول من طبیعی باردارمیشم چون انعقاد خون دارم رشد جنین متوقف میشد و خودم ازاین موضوع خبر نداشتم تااینکه تو بیمارستان آرش همه چی معلوم شدو گفتن ای وی اف کن و ازروز اول انتقال جنین تا روز زایمان باید امپول انوکسارین بزنم