2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین بهش ک دیر سین میکنه

من کصهلم ک فکر میکنم باید زود جواب بدم

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
مممنونم واقعا چقدر مودبانه بود😂❤️❤️

قربون شما🤍.

خب بخدا تازه کم‌ بی ادبی کردم.باید فحش نامو.سی ب اینطور ادما داد.

بخدا خیلی بیشعور و بی فرهنگن اینطور ادما

دوست منم اینطوریه.البته دوست سابقم.الان دیگ باهاش صمیمی نیسم.

تولدشو بهش با شوخی( شوخ طبعم )تبریک گفته بودم.بعد چندین ساعت سین زد.تشکر کرددو خندید و اینا. بعد خودش دوباره بحثو ادامه داد گف خوبی تو .بعدجواب‌دادم.دوباره بعد چند ساعت سین زد چ خبر..بعد دوباره رف تا چندساعت بعد. صبحشم نوشت پاشو بریم سر کلاسامون‌ .باخنده نوش‌.(درحالی ک توی حضوری خبلی مغروره و حس گنگ و خفنی داره) .خب من میگم وقتی تو هی دیرب دیر جوا ب منو میدی چرا پس‌الکی بحثو ادامه میدی ؟‌. خب من ک ازن نپرسیدم‌خوبی چ خبر. تووازم پرسیدی توام باید منتظر جواب باشی .نه اینکه ۱روز بعد یسین کنی(درحالی ک میدونم رل دارع و بارلش و رفیقای خودش بیسچهاری داره چت میکته.هی سرش تو گوشیشه .) بنظرت چرا جوابمو اینقد دیرب دیر میداد؟ اصلا چرا بحثو هی ادامه داد،؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
قربون شما🤍. خب بخدا تازه کم‌ بی ادبی کردم.باید فحش نامو.سی ب اینطور ادما داد. بخدا خیلی بیشعور و ...

واقعا خیلییی آدمای رومخی اننننن:/فک کن با ذوق و شوق پیام بدی بعد سه روز جوابتو بده😐 دلقک من سه روز پیش پیام دادم الان جواب چیو میدی من اصن دیگه یادم نیس برا چی بهت پیام دادم

واقعا خیلییی آدمای رومخی اننننن:/فک کن با ذوق و شوق پیام بدی بعد سه روز جوابتو بده😐 دلقک من سه روز ...

س روز ک خوبه

یکی از رفیقام جوابمو ۲هفته بعد داد

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍