دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
ناامیدی مطلق نه... ولی شده که انقدر بهم فشار روانی وارد شه که که یه تایمی کلن از زندگی خسته شم.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
من الان تو اون حالتم به ته خط رسیدم دوتا بچه هم دارم که کوچیکن یه سره اذیت حتی نمیتونم دو دقیقه برای خودم گریه کنم سر شدم اگه بچه نداشتم خودمو صد درصد میکشتم
سه ساله دارم میرم،خیلی آروم میشم،ولی احساس میکنم واقعاً اندازهی سال ها حرف دارم برای زدن ولی یا وقت کمه،یا اینقدر بار احساساتم سنگینه که چیزی نمیتونم بگم ...
من الان تو اون حالتم به ته خط رسیدم دوتا بچه هم دارم که کوچیکن یه سره اذیت حتی نمیتونم دو دقیقه برای ...
بچهها خودشون نخواستن که به دنیا بیان ... درک میکنم که شرایط سخته، ولی اونها گناهی ندارند.به عنوان شخصی که به پدر و مادرش گفته که ای کاش خانوادهی دیگهای داشت میگم،بچهها گناهی ندارند ... اونها فقط شما رو دارند،نذارید در آینده مثل من یا خودتون حس کنن به ته خط رسیدن،اونها گناهی ندارند ....