2789
عنوان

وکس بیکینی

179 بازدید | 7 پست

خیلی درد داره ؟یا فقط بار اولش خیلی درد داره ؟خسته شدم با تیغ که خوب نمیشه لیزر هم نمیتونم برم یکی بگه 🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نوره بهتره

اون زود در میاد 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اون زود در میاد 

آخه میگن خیلی خوبه مو رو هم ضعیف میکنه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
آخه میگن خیلی خوبه مو رو هم ضعیف میکنه

بوشم بده بخوای بزنی همه عالم و آدم میفهمن

بوشم بده بخوای بزنی همه عالم و آدم میفهمن

😂

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

عزیزم دفعه اول اگه اولین بار باشه و قبلش خیلی زیاد با ژیلت نکشیده باشی درد نداره 

البته به جنس موهات بستگی داره مال بعضیا نازک و ضعیفه درد نداده زیاد 

ولی دردش می ارزه به ژیلت نکشیدم