من جاریم همسن نامزدمه از اون موقعی که نامزد کردیم رفتارای عجیبی داره مثلا هروز بهش زنگ میزنه بعد وقتی باهاش حرف میزنه از واژه های داداش جونم،عزیزم،گلم استفاده میکنه اونروز واسه عید رفته بودیم شهرستان چون تو خونه کسی نبود خونه خیلی کثیف بودو هرکس یه کاریو به عهده گرفته بود من حیاط بودم یهو از پنجره دیدم یه شلوار تنگ و یه تیشرت و بدون شال پیش نامزدم داره خم و راست میشه و جارو برقی میکشه ازش بدم اومد خیلی دوس داره نامزدم بهش توجه کنه ولی نامزدم اصلا ازش خوشش نمیاد بنظرتون خیلی حساس شدم یا حق دارم؟؟
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
یه نامزدت بگو دیگه جوابشو نده آروم آروم اونم میفهمه
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم بستگی ب فرهنگ خانوادتون داره بعضیا کلا این چیرا عادیه مث ب کار بردن همین واژه ها یا لباسای تنگ و کوتاه ....در کل منظورم اینه خودت میتونی بفهمی کرم داره یا نه