2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیه؟؟

168 بازدید | 25 پست

مامانم خیلی به نامزدم توجه میکنه همشم میگه خیلی دوسش دارم و میبینتش ذوق میکنه وقتی خوابم بهش پیام و زنگ میده ولی نامزدم زیاد باهاش اینه خودش رفتار نمیکنه همش مامانم ازم میپرسه کجاست و اینا بعد دیروز بهمون تو قرعه کشی ماشین دراومد برگشت گفت که مبارکه عشقم  ناراحت شدم بنظرتون عادیه یا من خیلی حساسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادر شما رو نمیشناسم خودت بهتر میدونی.شاید حس مادرانه داره به نامزدت. مادر من پسر نداره الان شوهر منو اندازه پسرش دوس داره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

میشه صادقانه جواب بدی؟ نامزد رسمیته یا نه هنوز دوستین؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اره ولی  از حدش داره میگذره  نگرانم

قضیه پیچیده شد اولین باره که توی جواب دادن موندم🤔

عقدیم 

خوشبخت باشی عزیزم. اگه حس خطر داری بهتره بعد عروسی روابطتو با خونه پدری کمتر کنی. بیشتر تنها برو خونه مادرت. ایشالا که حست اشتباهه و مشکلی پیش نمیاد

خوشبخت باشی عزیزم. اگه حس خطر داری بهتره بعد عروسی روابطتو با خونه پدری کمتر کنی. بیشتر تنها برو خون ...

متشکرم 

ممنون از راهنماییت و خیلی نگرانم چون خیلی راحت باهاش حرف میزنه و وقتی میبینه خیلی به من توجه میکنه بدش میاد یا وقتی دارم تلفنی حرف میزنم میپره وسط باهاش حرف میزنه خیلی نگرانمممم

متشکرم  ممنون از راهنماییت و خیلی نگرانم چون خیلی راحت باهاش حرف میزنه و وقتی میبینه خیل ...

پدرت واکنشی نشون نمیده؟ نمیدونم درسته یا نه ولی شاید لازمه یه کم پدرتو حساس کنی. جلو پدرت بگو مامان خوب به فلانی بیشتر توجه میکنی تا من مثلا من دخترتم البته به حالت شوخی و خنده بگو