2777
2789
عنوان

دمپایی دستشویی

21849 بازدید | 58 پست

ببخشید شاید مسخره باشه اما من سر این مسئله با بقیه به مشکل خوردم . 

شما دمپایی دستشویی رو خیس میکنین یا نه . من همیشه خیس میکنم وسواسی هم نیستماا اما بدم میاد روی پاهام اب نریزم اما اکثر کسایی که دورو برم هستن همیشه دمپایی رو خشک میارن و من فکر میکنم دمپایی ممکنه نجس شده باشه   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

خوب اره منم متاسفانه اين عادت رو دارم و ديگران از اين كار خيلي بدشون مياد ،منم حتما بايد پاهام رو بشورم و نميتونم تركش كنم اما ديگران واقعا با اين موضوع مشكل دارند و حق هم دارند 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نمیشورم

اما زنداداشم همیشه میشست

همینطوری خیس ولش میکرد که واقعا واسه نفر بعد عذاب بود

حداقل رو به بالا نمیذاشت آبش بره  

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
خوب اره منم متاسفانه اين عادت رو دارم و ديگران از اين كار خيلي بدشون مياد ،منم حتما بايد پاهام رو بش ...

اره منم اطرافیانم بدشون میاد   

حداقل وقتی کارت تموم شد، جون مادرت دمپایی رو جوری بذار که آبش بره.ممنون😂😂😂😂

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

مثل من و مامانمي هميشه عادت داريم پاهامونا بشوريم و بيايم

منم و مامانم و خواهرم اینجوری هستیم 

وای من متنفرم از دمپایی خیس. بیچاره اطرافیانت خخخخخخخ. اخه واسه چی نجس وقتی چیزی نپاشیده بهش؟؟ اصن تفحص و جستجو نیازی نیست. در صورتی نجس هست که بتونی روش قسم بخوری و با چشم خودت دیده باشی. اگه غیر ازین باشه اسمش میشه وسواس

الهی به امید خودت...  

فکر میکنم که وقتی دمپایی دستشویی رو پا میکنی و احساس میکنی کاملا خشکه و پای شما هم خشکه پس نجاستی به پای شما منتقل نمیشه  یا اینکه نجس نیست. نمیدونم شایدم بهتره هر بار آب بگیریم

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم