ببخشید شاید مسخره باشه اما من سر این مسئله با بقیه به مشکل خوردم .
شما دمپایی دستشویی رو خیس میکنین یا نه . من همیشه خیس میکنم وسواسی هم نیستماا اما بدم میاد روی پاهام اب نریزم اما اکثر کسایی که دورو برم هستن همیشه دمپایی رو خشک میارن و من فکر میکنم دمپایی ممکنه نجس شده باشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
خوب اره منم متاسفانه اين عادت رو دارم و ديگران از اين كار خيلي بدشون مياد ،منم حتما بايد پاهام رو بشورم و نميتونم تركش كنم اما ديگران واقعا با اين موضوع مشكل دارند و حق هم دارند
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
حداقل وقتی کارت تموم شد، جون مادرت دمپایی رو جوری بذار که آبش بره.ممنون😂😂😂😂
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
وای من متنفرم از دمپایی خیس. بیچاره اطرافیانت خخخخخخخ. اخه واسه چی نجس وقتی چیزی نپاشیده بهش؟؟ اصن تفحص و جستجو نیازی نیست. در صورتی نجس هست که بتونی روش قسم بخوری و با چشم خودت دیده باشی. اگه غیر ازین باشه اسمش میشه وسواس
فکر میکنم که وقتی دمپایی دستشویی رو پا میکنی و احساس میکنی کاملا خشکه و پای شما هم خشکه پس نجاستی به پای شما منتقل نمیشه یا اینکه نجس نیست. نمیدونم شایدم بهتره هر بار آب بگیریم