jamaedeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 223 عنوان پست کردن 37 بازدید | 6 پست دوست پسرم سربازه براش آجیلو اینا گرفتم پست کنم به پادگان خودم بسته بندی کنم؟؟؟ باید چیکار کنم اولین باره میخوام برم اداره پست😂 هزینش چقده 1403/03/06 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 پادگاننمیتونی چیزی پست کنی.با باربری بفرستی موقع استراحت بره بگیره ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
jamaedeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 223 پادگاننمیتونی چیزی پست کنی.با باربری بفرستی موقع استراحت بره بگیره مطمئنی؟؟ آخه یکی از اشناهاش آدرس و ایناشو گرفت بهم داد
jamaedeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 223 پادگاننمیتونی چیزی پست کنی.با باربری بفرستی موقع استراحت بره بگیره آموزشیه
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 مطمئنی؟؟ آخه یکی از اشناهاش آدرس و ایناشو گرفت بهم داد اگر چیز مهم نیاز باشه تحویل میگیرن اونجور ممکن نگیرن بدتر ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 آموزشیه اموزشی بدتره که😑سختگیری زیاده اونجت ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
jamaedeh مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 223 اگر چیز مهم نیاز باشه تحویل میگیرن اونجور ممکن نگیرن بدتر ای وااای