2789
عنوان

عجیب ...

171 بازدید | 24 پست

سلام خوشملا ...روز جمعه اتفاق خیلی عجیبی برای من پیش اومد ...داشتیم با شوهرمو وخواهرشو بچه هاش میرفتیم صحرا قبل اینکه بریم کنار یه سوپرماکتی نگه داشت ماشینو که چیپس وپفک بخره ...بعد که داشت میومدسوارشه  حرکت کنیم بریم یه سگ ولگردی دور تا دور ماشین ادرار کرد بدون اینکه از کسی بترسه سگه کار خودشو کرد ورفت بعد ماشینو روند و حرکت کرد نزدیک صحرا شدیم داشتن خواهرش وشوهرم راجبه فک وفامیلای ما غیبت میکردن من داغ کردم توپیدم بهشون گفتم از سن وسالشون خجالت بکشن دیگه کم مانده بود به طلاق واینا ختم بشه که خدا رحم کرد ...من بعد ده سال اولین بارم بود واکنش نشون میدادم اینجوری بلند داد زدم سرشون بسه خودمم تعجب کردم ...حالا سوالم اینجاست چرا سگ دور تا دور ماشینه قبل دعوا شاشید یعنی ختم بخیر شد یا جادو بود چی بود این ؟

😂😂😂😂نباید می خندیدم😂😂😂😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نباید خندم بگیره😂😂😂😂نه همچنین چیزی وجود نداره

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سگ که دست خودش نیس ادرار کردن بعدم بعضی وقتا ادم از کوره در میره ربطی ب جادو سحر نداره

آخه عزیز این خیلی عجیب بود قشنگ دورتا دور ماشین ادرار کرد یه نقطه واینستاد کارشو انجام بده

نباید خندم بگیره😂😂😂😂نه همچنین چیزی وجود نداره

با جمله آخرش ترکیدم به خدا این خرافات چیه آخه.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

این جمعه برای منم خوب نبود ..مریض شدم افتادم ..حتما خیری بوده که سگه این کارو کرده..نمیدونم

میدونی چیه آخه ما اعتقاد داریم جایی که زلسم واینا باشه گربه یا سگ ادرار کنه رفع میشه

با جمله آخرش ترکیدم به خدا این خرافات چیه آخه.....

نمیدونم😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

آخه عزیز این خیلی عجیب بود قشنگ دورتا دور ماشین ادرار کرد یه نقطه واینستاد کارشو انجام بده

خوب حال کرده دور تا دور کارشو انجام داده....

خدارو خوش نمیاد قضا بلایی که رفع شد رو از شاشیدن سگ ببینی ها.....