2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

108 بازدید | 20 پست

۸ ماهه اومدم خونه بابام که طلاق بگیرم اوایل دو تا بچه هام پیشم بودن اما خانوادم گفتن اگه طلاق میگیری باید بچه هارو بدی به شوهرت حالا ۳ ماهه که بچه ها پیشم نیستن دیگه کم اوردم به برگشت فکر میکنم

از طرفی شوهرم تو این مدت همه جور بد دهنی و توهینی به خودم و خوانوادم کرده و نمیتونم دیگه به زندگی باهاش فکر کنم از طرفی دارم دیوونه میشم واسه بچه ها

شما جای من بودید چیکار میکردید

فقط امیدوارم خدا کمکت کنه. دوری از بچه خیلی سخته...

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطط سخته عزیزم اول باید میسنجیدی که آیا تحمل دوری بچه هاتو داری ؟آیا خانوادم پذیرای حضور بچه هام هستن ؟بعد به رفتن خونه پدر ودرخواست طلاق فکر میکردی من مادرم ردکت میکنم یه مادر سخته دل کندن از بچه هاش خدا خودش بهترین راهو جلو پات بزاره گلم

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

مرسی عزیزم لطفا برام دعا کن

واقعا اشکم در اومد راهی نبود که نری قهر؟چه مشکلی داشتی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شرایطط سخته عزیزم اول باید میسنجیدی که آیا تحمل دوری بچه هاتو داری ؟آیا خانوادم پذیرای حضور بچه هام ...

مرسی عزیزم اول خانوادم گفتن میتونی بچه هارو بیاری ولی بعدش زدن زیرش 

واقعا اشکم در اومد راهی نبود که نری قهر؟چه مشکلی داشتی

خیلی اذیتم میکرد بددهنی میکرد کتک میزد کلا زندگیو جهنم کرده بود برام ولی کاش قهر نمیکردم دوری بچه پیرم کرد بخدا دوتاشون کوچیکن 

مرسی عزیزم اول خانوادم گفتن میتونی بچه هارو بیاری ولی بعدش زدن زیرش 

ای بابا ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چیه ؟ خیلی حاده ؟ آخ الان همه تو زندگیاشون مشکل دارن همیشه که گل و بلبل نیست 

خیلی اذیتم میکرد بددهنی میکرد کتک میزد کلا زندگیو جهنم کرده بود برام ولی کاش قهر نمیکردم دوری بچه پی ...

خب خودش پشیمون نیست؟؟؟چی بگم خدا خودش یه راهی برات باز کنه،😔

ای بابا ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چیه ؟ خیلی حاده ؟ آخ الان همه تو زندگیاشون مشکل دارن همیشه که گل ...

شوهرم خیلی بد دهنه عزیزم فقطم بددهنیش نیست کلا تدم مزخرف و بی فرنگیه‌ زندگیم جهنم بود بخدا خیلی سخته. با‌یکی زندگی کنی که همیشه عین آشغال باهات رفتار کنه 

امیدم به خداست 

شاغل نیستی؟چند سالته؟

شوهرم خیلی بد دهنه عزیزم فقطم بددهنیش نیست کلا تدم مزخرف و بی فرنگیه‌ زندگیم جهنم بود بخدا خیلی سخته ...

با حرف رامش کن باور کن مردا مثل بچه میمونن انگاری تازه یه مادر پیداکردن که باید بزرگشون کنه آداب معاشرت یادشون بده

با حرف رامش کن باور کن مردا مثل بچه میمونن انگاری تازه یه مادر پیداکردن که باید بزرگشون کنه آداب معا ...

خیلی سبک میشم بعد ۸ ماه برگردم تو دوراهی گیر کردم