2777
2789
عنوان

یه کمک می رسونین.؟

61 بازدید | 6 پست

خانوما من الان نزدیک یه ماهه پریودم قطع نمیشه اوایل فقط لکه بود کمرنگ بعد رفته رفته شدیدتر شد و خونریزی اینا بعد دو هفته سه روز قرص مصرف کردم ،قطع شد بعد دوبارع بعد سه روز شروع شد الان نمیدونم دو هفته س یا سه هفته هنوز قطع نشده اینجوریم نیس که سبک باشه قشنگ خونریزیه 

چرا دکتر نمیری نابود میشی که 

چون هورمونام یکم بازی در می اوردن گفتم خودش اوکی میشی فک نمیکردم انقد طول بکشه وقت گرفتم ولی خواستم بدونم اینجا کسی تجربه شو داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هورمونام یکم بازی در می اوردن گفتم خودش اوکی میشی فک نمیکردم انقد طول بکشه وقت گرفتم ولی خواستم ...

برو دکتر سونو آزمایش میگیره احتمالا خوب میشی چیزی نیست نگران نباش

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
چون هورمونام یکم بازی در می اوردن گفتم خودش اوکی میشی فک نمیکردم انقد طول بکشه وقت گرفتم ولی خواستم ...

دلیلش همینیه ک گفتید.منم یه چندباری اینجوری شدم آزمایش و سونو فرستاد دکتر منو بعدش خوب شدم.سه یا چهار ماهی اینطور بودم