2777
2789
عنوان

روانشناسم

140 بازدید | 27 پست

جدا از استعداد زاتیم و درسی که میخونم درکم بالاست و میتونم کلی کمکتون کنم،هر مشکلی داشتید بگید و اگه خوصوصی بود درخاست دوستی بدید که راحت تر حرف بزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات البته

☺️☺️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

منم روانشناسی میخونم در کنارش کلاسم میرم منتهی زبونم یاری نمیکنه بخوام مشاوره بدم😂 وسطش ب همه ی کسایی ک طرفو اذیت کردن فحش میدم.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

با شوهر لجباز و عصبی که همش فوش میده. خسیسه بی منطقه و فک میکنم دوره قاجار زندگی میکنه، درکی از زن و بچه نداره در قبال زندگیش بی مسئولیته. نسبت به رابطه و احساسات بی تفاوته

ولی بگم زبون نفهمه چیکار کنم؟؟؟؟

روانشناس رفتم تا مرز طلاق رفتم از بزرگترا کمک گرفتم

چند بار قهر کردم. دعا گرفتم نشستم باهاش حرف زدم

چیکار کنم

بچه دارید؟

متاسفانه بله 

یه دختر ناز و دلسوز

مادرش براش بمیره

شوهرم میدونه نمیتونم دخترمو ول کنم واسه همین سواستفاده میکنه. خودم بچه طلاقم دوست ندارم دخترمم مثه من بشه