eshghetoonam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1442 عنوان شوهرگاوم 378 بازدید | 28 پست میگ زن باید تو خونه بشینه بچه داری کنه قدیما زنا فلان بودن هیجا نمیزاره برم خستم کرده میگ حصلت سررف به ساعت میریم خونه مامانت یامامانم برمیگردیم خونه 1403/03/06 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم۷۷کوچولو عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 حرفی ندارم.... با یه گ*ه نخور حرفاشو تموم میکردم در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7769 شوهرمن اگه یه نفرزنگ بزنه بعد دعواکنیم میگه فلانی یادت داده اینارو ,جرات ندارم زنگ بزنم به کسی
janan_77 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 شوهرا کلا گاون یا خرن 😂😂😂اسی خدا خیرت بده همه دلشون پر بودا هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
خانوم۷۷کوچولو عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 ملی و راه های نرفته؟؟؟ خدا نکشتت😂رو این فیلم قفلی زده بودم شاید بالغ برا ۷ بار دیدمش دوباره یادم انداختیش در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
saynabanoo عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 685 😂😂😂اسی خدا خیرت بده همه دلشون پر بودا شوهر منم عین شوهر اسی گاو تشریف داره خدایا شکرت
پیتزاهستم عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 754 از اول ازدواج اینطور بوده ؟ بهش بهفهمون که الان خانوما مث قبلا نیستن ... باهاش حرف بزن دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨ ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
janan_77 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5069 شوهرمن اگه یه نفرزنگ بزنه بعد دعواکنیم میگه فلانی یادت داده اینارو ,جرات ندارم زنگ بزنم به کسی منم خدایی نکرده برم خونه کسی بعد دوسه روز بچه ها مریض بشه میگه رفتی ازونا گرفتن مریضی رو و ب مدت دوماه هی تو قهر و اشتیه😑😑 هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢