2777
2789
عنوان

تاثیر نمره..

104 بازدید | 18 پست

سلام خوبین

امروز امتحان دادم ، دوتا پنج صدمی اشتباه نوشتم ، بعد الان استرس داشتم یهو گفتم نکنه برای عنصر بجای شکل نوشتم ترکیب 😂

میخواستم ببینم

فعالیت کلاسی ها چقدر تاثیر دارع؟گفتند که تاثیر داره  معلم گفت

و م

نمرم چند میشه ؟مرسی🌿🔥

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج صدم؟؟😅 مگه نمره ها به صورت نیم نمره و بیست و پنج صدم و هفتاد و پنج صدم نبود

خب هموننن

پنج صدم همون نیم نره هست عزیزم

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

خوشبحالت با میگیم فقط پاس بشیم نیفتیم نمره بالا پیشکش حالا نگران دو تا بیست پنج صدمی 😂

بنظرت چند میشم؟؟؟

وای فک کردم دوازدهمی بودی عربی دادی:/ هنگ کردم عنصر و ترکیب رو دیدم بالای 19 میشی دیگه . اگه مستمر ...

کاش،

جدا ازینا 

نمیدونی چقدر تاثیر داره فعالیت کلاسی؟

الان دیدم منظورت نیم هست . 19 یا بالای 18 میشی . بازم مستمر 20 باعث میشه اون درست 20 بشه

خب 

اون ۵ صدم چقدر میشه ینی خببب

الان دیدم منظورت نیم هست . 19 یا بالای 18 میشی . بازم مستمر 20 باعث میشه اون درست 20 بشه

تاثیرش ٠.5

والا زمان ما نداشت :/ . امتحان نهایی نمرش جداس . فعالیت کلاسی تو مستمر تاثیر داره

حالا این ب ما گفت فقط نوبت دوم تاثیر میدم