2789
عنوان

خانواده سنتی

415 بازدید | 6 پست

واقعا خانواده سنتی بدترین درد دنیاست . چقدررر بده و چقدررر زندگی کردن تو این خانواده ها سخته. از همون روز اول به دنیا اومدن مون بال و پرمونو قیچی کردن تا هیچ وقت فکر پرواز به سرمون نزنه . کاش هیچ وقت هیچ وقت متولد نمی‌شدم . خیلی بدبختم نه جامعه رو میشناسم نه هیچی ، با این سنم دقیقا شبیه بچه هام هیچی درکی از دنیای بیرون ندارم . اگه برم تو جامعه اصلا نمیتونم گلیم خودمو از آب بیرون بکشم . حتی پول انتقال دادن بلد نیستم ، لعنت هزاران لعنت به آدمای خودخواه 😭

و جالب اینجاست با این وجود که بال و پرمونو از ریشه قیچی کردن بازم دست از سرمون بر نمیدارن . بازم چنان حرفها و تهمتهایی بارمون میکنن که وجودمون آتیش میگیره با این وجود که همیشه زندانی هستیم . زندانی زیر شکنجه های شدید ، همه ی زندگی مون شده استرس ، گناه ما دختر شدن بود 💔 خدا میگذره از این همه ظلم ؟؟ کاش زنده به گورم میکردن همون اول 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا نمیشه ، اصلا 😭 نمیتونی درک کنی

عزیزم نهایتش کتکه بکو میخوام برم سر کار کم کم سعی کن خونه فامیل شبا بمونی نیای خونه تا به نبودت عادت کننمگه برده ای 

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂