2777
2789
عنوان

ارزوم چاق‌‌شم😢

244 بازدید | 17 پست

وزنم‌۴۷ قدم‌۱۶۹

همش‌ دفع‌ میکنم‌ باخودم‌میگم‌ شاید‌ علتش‌همین

به‌نظرتان باشگاه‌برم‌ خوب‌میشم

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

بیا وزنمونو بدیم به هم🥲😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص جنسینگ گرفتم از عطاری خیلی خوب بود اشتهام خیلی باز شده بود 

ولی خب قطع کردم اشتهام باز کم شده البته اینم بگم بعد از قطع قرص تقریبا دو سه هفته چون مریض بودم اصلا غذای چرب و برنج و اینا نخوردم واسه همین لاغز شدم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بخدا‌ جای  من‌نیستی‌ بببینی‌ چیا‌ بهم‌میگن‌ مسخرا‌میشم

اگه تپل شی هم اینحرفا هست عزیزم

من الآن با این که زیاد چاق نیستم ولی پادرد دارم واقعا وزن بالا هم سخته حالا جسمی یا روحی آدم اذیت میشه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یعنی من درکت میکنم.. هی میگن لاغری.. صورتد وای چقدر لاغر .. کمی چاق شو😒😒

... بگو ب شما چه اخه... ولی من ماله استرس بود بیشتر.. وکم آبی... میدونم خیلیا میگن آب لاغر میکنع ولی بخدا من چاقم کرده.. قبلا وزنم60 بودم الان حداقل 73 شدم.. هروز اب میخوزم.. برنج وماکارونی زیاد میخورم.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خوش‌‌ بحالت

آره خوش ب حالم

خوش ب حالم ی لباس درست حسابی اندازم نیست

همه چربی هامو مخفی میکنم

مثل پنگوئن راه میرم

هرکی بهم میریه یه چرتی میگه

زیاد غذا نمیخورم و دلم همچی میخواد ولی بازم این لامصبا اب نمیشن

دو قدم راه میرم نفس نفس میزنم

همش رژیم میگیرم 5 کیلو لاغر میشم، یک روز رعایت نکنم دوباره برمیگرده

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

یعنی من درکت میکنم.. هی میگن لاغری.. صورتد وای چقدر لاغر .. کمی چاق شو😒😒 ... بگو ب شما چه اخه... ...

ینی‌‌ دراثر‌ خوردن‌اب‌ چاق‌شدین

آره خوش ب حالم خوش ب حالم ی لباس درست حسابی اندازم نیست همه چربی هامو مخفی میکنم مثل پنگوئن راه م ...

بخدا‌ خوش بحالتهههههههههه‌ کاشکی‌من‌مث‌شمابودم