2777
2789
عنوان

دانشگاه

137 بازدید | 18 پست

بچه ها من دانشگاه پیام نورم همه ی امتحانا هم تستی ان اما این ترم یکم تنبل شدم واسه درس خوندن چجوری پاشم بخونم که پاس بشم کیا پیام نور بودن تکنیکی بلد بودین به منم بگید 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کلاسها چطوری ان باید حتما حضور داشته باشیم ک اینکه کلاسهای عملی هر چند وقت یبارن

عزیزم بستگی به استادت داره بعضی استادا براشون مهمه حضور در کلاس 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چون پیام نور دانشگاه نیمه حضوریه و خود کفاس یعنی دانشجو بیشتر خودش باید درس بخونه 

ببخشید اینکه میگن میشه همون اول انتخاب کنی غیر حضوری باشه  یا حضوری واقعیه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ببخشید اینکه میگن میشه همون اول انتخاب کنی غیر حضوری باشه  یا حضوری واقعیه؟

نه عزیزم فقط بعضیا خودشون کلا نمیان سر کلاسا اما بنظرم شرکت کنی بهتره وحتما نمره میان ترمو بگیری از استادا 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
نه عزیزم فقط بعضیا خودشون کلا نمیان سر کلاسا اما بنظرم شرکت کنی بهتره وحتما نمره میان ترمو بگیری از ...

من معلمم نمیتونم 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خب دقیقا واسه تو که شاغلی خیلی خوبه چون دانشگاه پیام نور واسه همین خوبه 

شما میگی بعضی استادا میگن اجباری باید حضوری بیاید

موندم چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792