2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

1316 بازدید | 27 پست

لطفا فقط کسایی که تجربه دارن  بگن  من راهنمایی لازم دارم  سنم کمه  ازم سو استفاده شده حال روحیم  داغونه  میخوام انحام بدم شاید  خیالم  یکم اروم شه 

میدونم تو معاینه مشخص میشه ما این  رسمو نداریم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگر انجام ندی ممکنه کسی متوجه نشده اما ترمیم کنی حتما متوجه میشن 

خونریزی توی اولین رابژه  برام مهمه  میگم  ما رسم  معاینه  اینا نداریم  دستمال خونی هم نه فقط اسنکه شخص مقابل  در اینده بهم بدبین نشه  از من سو استفاده شده  واقعا  خودم  نیتی نداشتم  

چندبار رابطه داشتی؟؟؟

من یکماه ازدواج کردم هنوز ک باشوهرم رابطه دارم خون میبینم آلت شوهرم بدجور کثیف ب خون میشه 

روز اول از شدت خونریزی سرم گیج خورد بیهوش شدم تا روز چهارم ک قطع شد ولی الان بعد هررابطه خونریزی دارم نگران نباش

وقت میگیری هزینشو میدی ترمیم میکنی کار پیچیده ای نیست... از لحاظ درد داشتن و مراقبتش چیزی نمیدونم&nb ...

شما انجام دادین؟

از کجا وقت بگیرم  متخصص زنان  ها انجام میدن؟

چندبار رابطه داشتی؟؟؟ من یکماه ازدواج کردم هنوز ک باشوهرم رابطه دارم خون میبینم آلت شوهرم بدجور کثی ...

یک بار میگم  تعرض بود هر چقدر زار زدم ک  باکرم  کاریم نداشته باش حالیش نبود وقتی خونریزی مو  دبد ترسید کاری انجام نداد  یعنی دخول کاملم نداستم 

شما انجام دادین؟ از کجا وقت بگیرم  متخصص زنان  ها انجام میدن؟

ن من انجام ندادم فقط یکی از اشناها ماما هست و انجام میداد قبلا دیدم... اکثرا اینکارارو ماما انجام میده باید بپرسی همه انجام نمیدن