2777
2789

سلام عزيزم من روماتيسم مفصلي دارم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين در حالت عادي مشكلي برات پيش نمياد زندگي عادي داري  خصوصا اگه درمان داروييت درست و به موقع باشه فقط متاسفانه گاهي رنجش كه بالا بره يه تعداد از مفاصل درگير ميكنه واسه من حالت چنگ شدگي و سوزش شديد داره 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

عاطي جان حال عموميم خوبه من از طريق كيستهايي كه تو مچ دست و پام درومده بود فهميدم كم كم پشت ارنج دستم هم دراوردم ارجاع دادنم روماتولوژ كه ازمايش تفكيكي دادم و تراكم رنج روماتيسم شده بود ٣٨يعني ١٨تا بالا نرمال درمان دارويي دارم ميكنم الان رنجش كمه مشكلاتم تا حدودي كم شده فقط ارنجام قفل ميكنه

خوب كم شده خوب داره پيش ميره سعي كنيد بهش استرس وارد نشه زير ١٠برسه ديگه هيچ علامتي نداره

اره عزيزم ميتونه تمام اعضا رو درگير كنه

راستي كم شدن قدرت ديد چشم از عوارض دارو ها روماتيسم

عزيزم من بيرونم نت خوبي ندارم سوالاتو بنويس اخر شب جواب ميدم عزيزم🌷🌷🌷🌷شرمنده

مادربزرگ من ازجوونیش رماتیسم گرفته بوده خیلی همیشه مریض بودوقرص مصرف میکرد انگشتاش خشک شده بودوکج بودنمیتونست راستشون کنه البته اینارومن تومیانسالیش دیدما ن اون اوایلش

ی انگشتتشومجبورشدقطع کنه چون رگاش خشک شده بودوخون به انگشتش نمیرسید اخرشم ریه اش عفونت کردمجبوربودبالوله ای ک ازدماغش ب معده اش وصل بودباسرنگ غذای ابکی بخوره همش میگف تشنمه ولی چون ازطریق لوله اب میخوردهمش حس میکردتشنشه

خلاصه این اواخرافتاده بودوحتی نمیتونست راه بره پوشکش میکردن

اخرشم هفتادوچندسالگی فوت کرد😭

ولی دکترامیگفتن عجیبه ک انقددووم اورده

ازبیست سالگی روماتیسم گرفته تاهفتادوچندسالگی

ز تمام بودنی هاتوهمین از آن من باش💜که بغیرباتوبودن دلم آرزوندارد😍😍بچه هامن همون بانوی اسفندم