2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتشو بخوای من نفهمیدم جریان چی بود عشقت از اول ترم تا آخر ترم سرکلاس نیومده و هیچ خبری هم بهت ند ...

عشقم نیس😂تو دانشگاه دوست بودیم ترم قبل گفت دیه نمیخواد دانشگاه رو ادامه بده و این اخرین ترمشه(ترم آخرو اصلا نمیاد فقط جلسات اخرشو)و دیگه نمیخواد دانشگاه رو ادامه بده

خب نده ولش کن زندگیتو کن بابا  یکی دیگه 🤣🤣🤣🤣

اره الان ۵ ماه گذشته و دیگ یع ماه دیگه کلا دانشگام تمومه فقط یهو ذهنم درگیر شد اخه هرشب پیام میداد بهم خیلی صحبت میکردیم واحد هامونو مثل هم برمیداشتیم 

اخرین بار ۵ ماه پیش ک بهش پیام دادم دیدم خیلی سرد رفتار کرد رفتن دانشگاه ک دلیل سرد شدنشو بفهمم دیدم گفت میخواد از دانشگاه بره و ادامه نده و ترم آخرش ک الان هستیم اصلا نمیاد دانشکاه

نظر تو چیع ینی اصن حسی نداشت ک نیومد؟بلاخره ذوقی چیزی برا دیدنم ینی نداشت؟

عشقم نیس😂تو دانشگاه دوست بودیم ترم قبل گفت دیه نمیخواد دانشگاه رو ادامه بده و این اخرین ترمشه(ترم آ ...

خیلی ها دیگه علاقه ای به درس ندارن 

سرد شدن از درس خوندن 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

حتما مشکل مالی یا فکری داره 

اره الان ۵ ماه گذشته و دیگ یع ماه دیگه کلا دانشگام تمومه فقط یهو ذهنم درگیر شد اخه هرشب پیام میداد بهم خیلی صحبت میکردیم واحد هامونو مثل هم برمیداشتیم 

اخرین بار ۵ ماه پیش ک بهش پیام دادم دیدم خیلی سرد رفتار کرد رفتن دانشگاه ک دلیل سرد شدنشو بفهمم دیدم گفت میخواد از دانشگاه بره و ادامه نده و ترم آخرش ک الان هستیم اصلا نمیاد دانشکاه

نظر تو چیع ینی اصن حسی نداشت ک نیومد؟بلاخره ذوقی چیزی برا دیدنم ینی نداشت؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز