2777
2789
عنوان

شمالیابیاین

582 بازدید | 18 پست

سلام من میخام برم شمال کجابهتره ؟ازهرکی پرسیدیم ی چیزی گفتن یکی گفت بریدلاهیجان لب ساحل یکی گفت لاهیجان ساحل نداره؟یکی گفت بریدرامسربالاخره کجاساحلش خوبه بهتر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که گرمه

انزلی و هشتپر و استارا و رودسر و رضوانشهر و... دریا داره،

لاهیجان و ماسال و هشت پر بام سبز داره 

ماسوله وقلعه رودخانه هم میتونی بری

دریاچه هاشم خوبه مثله سقالکسار که نزدیکه رشته

ییلاقاتشم خوبه مثله ماسال و دیلمان و اسالم و ...

رفتی جای منو خالی کن از عید نرفتم فک کنم تا شیش ما دیگه هم نتونم برم، دلم تنگشه😭

خدایا جز تو کسی را ندارم(نونوش خانوم سابقم)😑

بريد چالوس و تنكابن

هم دريا داره هم تلكابين 

رامسر هم درياش قشنگه

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

سمت گیلان برید شرجی نیست برید لاهیجان شیطان کوه خیلی باحاله بعدم کلی ظروف سفالی لعاب دار خوشگل داره من یبار جا ادویه ای با جای قند وشکر و چایی خریدم ست کردم گذاشتم رو کابینت چند سال پیش خیلی خوشگل بود

رامسر و‌بابلسر 

حالاهی بگید آماربیکاری بالانیست🤔 پسره اومده نی نی سایت راجع ب مثبت شدن بیبی چکش وپریودش داره تاپیک میزنه😲پاشو برو دنبال کاربگرد داداچ😏🙄بیبی چکتم مثبت میشه ایشالا🖐😁🖑خاااک توسرت
منم اولین بارمه الانم تواستانه هستیم هرکی یجاپاسمون میده

سلام عزیزم بیاین رشت انزلی برید منطقه آزاد کنار ساحل کاسپین هواش خوبه نسیم دریا خنک میکنه هوارو چند روز پیش اونجا بودم

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍
سلام عزیزم بیاین رشت انزلی برید منطقه آزاد کنار ساحل کاسپین هواش خوبه نسیم دریا خنک میکنه هوارو چند ...

بندرکیاشهراومدیم 😢😢ماشین خراب شدتوراه موندیم😢😢😭چقدربدشانسی